Gordon opent aanval op Evert Santegoeds maar krijgt deksel op neus: 'Hij noemde Sophie Hilbrand zélf smoezelig'

Gordon opent aanval op Evert Santegoeds maar krijgt deksel op neus: 'Hij noemde Sophie Hilbrand zélf smoezelig'

Gordon opent aanval op <em>Evert Santegoeds</em> maar krijgt deksel op neus: 'Hij noemde Sophie Hilbrand zélf smoezelig' Gordon is weer eens boos, heel boos. De geplaagde entertainer kroop maandagavond in de pen om Evert Santegoeds nog maar eens de les te lezen, nadat die in zijn ogen wat onaardigs over Sophie Hilbrand had gezegd: 'Hij verwijt Sophie van een verbeten bek.........sorry maar hoeveel zelfreflectie heb je als er zelf zo uitziet? Dit gespuis wat zich journalist noemt heeft mij en heel veel andere collega's kapot geschreven.' 'Sophie is smoezelig'Evert maakt zich er, terecht, totaal niet druk om en reageert in zijn podcast Strikt Privé: 'Het maakt mij niet uit joh, hij moet maar lekker doen.' En Telegraaf-journalist Jordi Versteegden, met wie Santegoeds de podcast maakt, kwam met een andere, nogal opzienbarende, oude quote van Gordon (uit 2011) aanzetten. Die zei: 'Ik erger me al jaren dood aan Sophie Hilbrand. Ik vind die vrouw het toonbeeld van smoezeligheid op tv.' Tot zover de geloofwaardigheid van Goor. De Instagrampost van Gordon zie je hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) Bekijk ook Bookmakers Songfestival: Joost Klein daalt nog verder, Ierland is hem nu ook voorbij Bekijk deze video » Heerlijk: Frans Bauer gaat helemaal los met DJ La Fuente Bekijk deze video » Hans Klok zoekt 'Dutch Marilyn Monroe', die tijdens de Dodenherdenking op de Dam in beeld kwam Bekijk deze video » Quote Top 100 Jonge Miljonairs: 'Nikkie Plessen heeft al 40 miljoen euro' Bekijk deze video »
Dinsdag 7 mei om 12:22

Gordon is weer eens boos, heel boos. De geplaagde entertainer kroop maandagavond in de pen om Evert Santegoeds nog maar eens de les te lezen, nadat die in zijn ogen wat onaardigs over Sophie Hilbrand had gezegd: 'Hij verwijt Sophie van een verbeten bek.........sorry maar hoeveel zelfreflectie heb je als er zelf zo uitziet? Dit gespuis wat zich journalist noemt heeft mij en heel veel andere collega's kapot geschreven.'

'Sophie is smoezelig'
Evert maakt zich er, terecht, totaal niet druk om en reageert in zijn podcast Strikt Privé: 'Het maakt mij niet uit joh, hij moet maar lekker doen.' En Telegraaf-journalist Jordi Versteegden, met wie Santegoeds de podcast maakt, kwam met een andere, nogal opzienbarende, oude quote van Gordon (uit 2011) aanzetten. Die zei: 'Ik erger me al jaren dood aan Sophie Hilbrand. Ik vind die vrouw het toonbeeld van smoezeligheid op tv.' Tot zover de geloofwaardigheid van Goor.

De Instagrampost van Gordon zie je hieronder

Actuele video's

Meer actuele video's