Vandaag Inside: Johan Derksen vond optreden Joost Klein 'weerzinwekkend', de rest is lyrisch

Vandaag Inside: Johan Derksen vond optreden Joost Klein 'weerzinwekkend', de rest is lyrisch

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen vond optreden Joost Klein 'weerzinwekkend', de rest is lyrisch Zien: emotionele Joost Klein schittert met Europapa in halve finale Songfestival 2024 (video) In Vandaag Inside keken de heren naar het optreden van Joost Klein, hij stond donderdagavond in de halve finale van het Eurovisie Songfestival met Europapa. Hij zette de hele zaal op z’n kop met zijn show, maar Johan Derksen vond het minder geslaagd. Derksen noemt het optreden zelfs ‘weerzinwekkend’. De andere heren in de studio zijn een stuk enthousiaster. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen: 'Deze RTL4-ster wil ik niet aan tafel bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik weet niet of die man wel in mijn auto past' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen kraakt protesten Amsterdam: 'Helemaal verkeerd, oproerkraaiers' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 10 mei om 08:38

Zien: emotionele Joost Klein schittert met Europapa in halve finale Songfestival 2024 (video)

In Vandaag Inside keken de heren naar het optreden van Joost Klein, hij stond donderdagavond in de halve finale van het Eurovisie Songfestival met Europapa. Hij zette de hele zaal op z’n kop met zijn show, maar Johan Derksen vond het minder geslaagd. Derksen noemt het optreden zelfs ‘weerzinwekkend’. De andere heren in de studio zijn een stuk enthousiaster.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's