De Toppers blikken vooruit op tropisch feest met Bouke Scholten, rapper Donnie…

De Toppers blikken vooruit op tropisch feest met Bouke Scholten, rapper Donnie…

<em>De Toppers</em> blikken vooruit op tropisch feest met Bouke Scholten, rapper Donnie… Binnenkort is het weer zover, dan vieren De Toppers weer een groot feest en deze keer is het thema Club Tropicana. Ze geven 24 en 25 mei concerten in de Amsterdam ArenA en ook deze keer zijn er special gasten bij. Een aantal blijft nog geheim, maar ze verklappen dat onder anderen Bouke Scholten, rapper Donnie en Emma Heesters langskomen… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien! Spetterende beelden van Bouke & The Elvis Matters Band in Ziggo Dome (video) Bekijk deze video » Bouke Scholten klaar voor Koningsdag in Emmen: 'We zijn allemaal heel nuchter' (video) Bekijk deze video » Zien: Bouke Scholten swingt met Happy Birthday voor Willem-Alexander in Emmen (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 10 mei om 12:08

Binnenkort is het weer zover, dan vieren De Toppers weer een groot feest en deze keer is het thema Club Tropicana. Ze geven 24 en 25 mei concerten in de Amsterdam ArenA en ook deze keer zijn er special gasten bij. Een aantal blijft nog geheim, maar ze verklappen dat onder anderen Bouke Scholten, rapper Donnie en Emma Heesters langskomen…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's