Vrijdag in Op1: Ali B. vertelt over de grote finale van We Want More

Vrijdag in Op1: Ali B. vertelt over de grote finale van We Want More
Dit zijn de gasten van vrijdag 14 augustus

Kijktip :

DE GASTEN IN Op1 - VRIJDAG 14 AUGUSTUS

  • Vandaag maakte het CBS bekend dat onze economie keihard is geraakt door de coronacrisis en dat een recordaantal banen is verdwenen. De economie heeft niet eerder zo’n extreme krimp gemeten. Econome Marike Stellinga praat erover bij Op1.

  • Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking blikt bij Op1 terug op de Nationale Actiedag Giro555. Kaag werkte jaren als speciaal VN-gezant in de Libanese hoofdstad, die vorige week dinsdag door een enorme explosie in puin ligt. Daarnaast praat ze ook over het partijleiderschap van D66. Zaterdag begint de interne lijsttrekkersstrijd met een bijeenkomst voor leden in Breda. Kaag heeft nog één concurrent: Ton Visser.

  • Panda-nieuws met verzorger in Ouwehands Dierenpark, José Kok. De naam is bekend: Fan Xing. Bij Op1 praat de biologe en hoofd Dierverzorging bij Ouwehands Dierenpark erover.

  • Neurowetenschapper en voormalig Olympisch topschaatser Beorn Nijenhuis ontdekte dat de manier van trainen bij topsport ook op gaat voor het instuderen van klassieke muziek. Contrabassist James Oesi leende zich als proefkonijn voor deze methode en verbeterde meer dan alleen zijn spel.

  • Komende zondagavond is de finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. Opera, fado, gospel, pop, jazz en reggae, alle muziekstijlen komen voorbij in de laatste aflevering. Bij Op1 praat jurylid Ali B. er vanavond over.

Presentatie
Op1 wordt vrijdag 14 augustus gepresenteerd door Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen.

Op1 is elke werkdag om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Ali B. vertelt over de grote finale van We Want More of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier