Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 34

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 34
Kijktips van 15 t/m 22 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Project Power (Netflix)

De stad New Orleans is in de ban van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Lees hier waar je Project Power kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Project Power.

2. Dirty John, S2 (Netflix)

Debra Newell (Connie Britton), die via een datingsite in contact komt met de knappe anesthesist John Meehan (Eric Bana). Haar dochters vertrouwen de charmante praatjesmaker niet, en gaan op onderzoek uit. Al snel ontdekken ze dat de luchtkastelen van Meehan aan alle kanten rammelen. Bekijk hier waar je Dirty John kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Dirty John seizoen 2.

3. Box 21, S1 (NPO Plus, 14 augustus)

Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië, wordt onder valse voorwendselen naar Zweden gelokt en eenmaal daar aangekomen gedwongen wordt tot prostitutie. In een ander deel van Stockholm wordt het leven van agent Ewert Grens overhoop gegooid door de gevaarlijke crimineel Jochum Lang. Lees hier waar je Box 21 kunt kijken.

4. Magic Camp (Disney+, 15 augustus)

Op aandringen van zijn voormalige mentor en Magic Camp-eigenaar Roy Preston, keert Andy terug naar het kamp van zijn jeugd in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In plaats daarvan vindt hij inspiratie bij een berucht groepje beginnende goochelaars. Bekijk hier waar je Magic Camp kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

5. Vlucht HS13 (Ziggo, 17 augustus)

Het leven van de succesvolle Liv stort in elkaar als haar man Simon omkomt bij een vliegtuigongeluk. Dan ontstaan er twijfels: Simon is nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen? Bekijk hier waar je Vlucht HS13 kunt bekijken.

6. Godfather of Harlem, S1 (Ziggo, 19 augustus)

De beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson keerde jaren zestig terug van tien jaar gevangenisstraf om de wijk te vinden waar hij ooit de macht had. Met de straten onder controle van de Italiaanse menigte, moet Bumpy het opnemen tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Bekijk hier waar je Godfather of Harlem kunt streamen.

7. April, May en June (Videoland, 19 augustus)

Drie halfzussen worden bij elkaar geroepen. Hun moeder blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en wil zelf bepalen wanneer ze uit het leven stapt. Maar: dan moet wel duidelijk zijn dat iemand zich ontfermd over haar autistische zoon Jan. Lees hier waar je April, May en June kunt kijken.

8. Demarcus Family Rules (Netflix, 19 augustus)

Rascal Flatts’ Jay DeMarcus en zijn mooie vrouw, Allison, zijn een groot levend Nashville-powerechtpaar. Eigenlijk een soort van Amerikaanse versie van het echtpaar Meiland, want ook thuis lukt niet alles altijd zo goed... Lees hier waar je Demarcus Family Rules kunt streamen.

9. A Star is Born (Netflix, 20 augustus)

De in verval geraakte country-ster Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Lees hier waar je A Star Is Born kunt kijken.

10. Grantchester, S5 (21 augustus)

Grantchester is een Britse detectiveserie die zich afspeelt in de jaren '50. In de serie staat de jonge dominee Sidney Chambers centraal, die in het dorpje Grantchester woont. Daar onderzoekt hij diverse dingen die niet door de beugel kunnen. Lees hier waar je Granchester kunt kijken.

11. Lucifer, S5 (Netflix, 21 augustus)

Lucifer volgt de gevallen engel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die besluit om op aarde detective Chloe Decker (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. Dennis Haysbert (24) heeft in het vijfde seizoen een gastrol als God. Bekijk hier waar je Lucifer kunt streamen.

12. The Sleepover (Netflix, 21 augustus)

Clancy en haar broertje Kevin komen erachter dat hun moeder Margot (Malin Akerman) vroeger een meesterdief was. Ze zit nu in een getuigenbeschermingsprogramma, maar wordt door haar oude liefde - gespeeld door Joe Manganiello - gedwongen tot een laatste klus. Aan Clancy en Kevin de taak hun moeder te redden. Bekijk hier waar je The Sleepover kunt streamen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 34 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen