UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van september 2020

UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van september 2020
Met onder meer Undercover seizoen 2 en The Boys seizoen 2

Nieuws :

De warme zomer begint inmiddels plaats te maken voor de onstuimigere maanden. De perfecte tijd voor filmmakers om hun nieuwe films en series te droppen. Een drukke maand dus. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Ratched, S1 (18 september)

Netflix


De ontstaansgeschiedenis van Nurse Ratched uit One Flew over the Cuckoo's Nest. In 1947 arriveert Mildred in Noord-Californië om werk te zoeken in een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis waar nieuwe en verontrustende experimenten met de menselijke geest zijn begonnen. Bekijk hier waar je Ratched kunt streamen.

BECOMING, S1 (18 september)

Disney+


De in totaal 10 afleveringen tellende documentairereeks laat zien dat tot jezelf komen het echte succesverhaal wordt. De productiemaatschappij van LeBron James zit achter de documentaire. Bekijk hier waar je BECOMING kunt streamen.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch, S1 (18 september)

Netflix


In deze serie gaan zes tieners op avonturenkamp bij Kamp Krijtastisch. De tieners moeten zien te overleven tussen de dinosaurussen. De serie is gebaseerd op de Jurassic World-filmreeks. Bekijk hier waar je Jurassic World: Kamp Krijtastisch kunt streamen.

Ford v Ferrari (Le Mans '66, 18 september)

Amazon Prime Video


De je jonge Carroll Shelby helpt Ford in 90 dagen tijd helpt om een dubbele zegen te pakken met de GT40 tijdens de Le Mans van 1966, en dat alles om Enzo Ferrari een hak te zetten. Lees hier waar je Ford v Ferrari kunt kijken.

Mi Vida (19 september)

Videoland


De Schiedamse kapster Lou heeft haar hele leven lang voor anderen gezorgd. Tijdens een taalcursus in Andalusië wordt ze voor het eerst sinds lange tijd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens geconfronteerd. Haar lerares Spaans moedigt haar aan een nieuw leven in het zonnige Spanje te beginnen. Bekijk hier waar je Mi Vida kunt streamen.

Het A-Woord, S1 (21 september)

NPO Plus


De zesjarige Sam gedraagt zich anders dan zijn leeftijdsgenoten. Wanneer er op een dag wordt vastgesteld dat hij autistisch is, slaat dat in als een bom bij zijn ouders, die er alles aan doen om het A-woord te vermijden. Lees hier waar je Het A-Woord kunt kijken.

Enola Holmes (23 september)

Netflix


.Wanneer de tienerzus van Sherlock Holmes (Henry Cavill) ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze op zoek naar haar en wordt ze zelf een superspeurder, terwijl ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge 'Lord' ontrafelt. Lees hier waar je Enola Holmes kunt kijken.

Moeder Ik Wil Bij De Revue, S1 (24 september)

Videoland


Als zoon van een dorpse kolenboer is Bob voorbestemd de zaak van zijn vader over te nemen. Als Bob in de stad een revue bezoekt, slaat er een vonk over. Niet alleen tussen hem en het klatergoud van de revue, maar ook tussen Bob en Jeanne, de dochter van de eigenaar van een zaak in moderne huishoudelijke apparaten. Bekijk hier waar je Moeder Ik Wil Bij De Revue kunt streamen.

Klem, S3 (24 september)

NPO Plus


Hugo Warmondt kan een riskante deal aangaan met de FIOD; met mogelijk ingrijpende implicaties. Hierdoor komt hij ook weer in aanraking met Marius Milner en Kitty van Mook. Het echtpaar dat nota bene een eerlijk bestaan poogt op te bouwen, eindigt hierdoor mogelijkerwijs weer in het criminele circuit. Lees hier waar je Klem kunt kijken.

Magic of Disney's Animal Kingdom, S1 (25 september)

Disney+


In het hart van Centraal Florida voert een team van meer dan 1.000 zeer gerespecteerde dierenverzorgingsdeskundigen, dierenartsen en biologen baanbrekend werk uit in Disney’s Animal Kingdom themapark en het SeaBase aquarium van Epcot. Bekijk hier waar je Magic of Disney's Animal Kingdom kunt streamen.

Fernando (25 september)

Amazon Prime Video


Docuserie over ex-Formule 1 coureur Fernando Alonso. Laat Alonso's passie en zijn uiterste vastberadenheid om te winnen zien. Ook zijn deelname aan Indianapolis 500, Le Mans 24 uur en zijn eerste uitstapje in Dakar Rally zijn in de docu-serie vastgelegd. Bekijk hier waar je Fernando kunt streamen.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (25 september)

Netflix


Grindelwald is ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft meer volgelingen vergaard voor zijn doel - het verheffen van tovenaars boven alle niet-magische wezens. De enige die hem zou kunnen stoppen is de tovenaar die hij ooit tot zijn beste vrienden rekende, Albus Dumbledore. Lees hier waar je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald kunt kijken.

Love Life, S1 (25 september)

Videoland


Anna Kendrick schittert in een frisse kijk op een romantische komische anthologiereeks over de reis van eerste liefde naar blijvende liefde, en hoe de mensen met wie we onderweg zijn ons maken tot wie we zijn als we eindelijk voor altijd bij iemand eindigen. Bekijk hier waar je Love Life kunt streamen.

Bekijk hier het volledige overzicht: Nieuw op Videoland in september.

Ben Is Back (26 september)

Videoland


Als moeder Holly Burns samen met haar dochter thuis komt, staat daar op kerstavond plotseling haar problematische zoon Ben, die na een lange tijd weer naar huis terugkeert. Zijn moeder is in eerste instantie blij om hem te zien, maar komt er gaandeweg achter dat haar zoon diep in de problemen zit. Bekijk hier waar je Ben Is Back kunt streamen.

Just Mercy (27 september)

Amazon Prime Video


Bryan Stevenson is een getalenteerde jonge advocaat. Hij vertrekt naar Alabama om daar de meest kwetsbare mensen te verdedigen in de racistisch beladen staat. Een van hen is Walter McMillian, een man die tot de doodstraf is veroordeeld wegens moord. Lees hier waar je Just Mercy kunt kijken.

Motherless Brooklyn (27 september)

Amazon Prime Video


Lionel Essrog is een eenzame privédetective die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij doet onderzoek naar de moord op zijn beste vriend en mentor.. Lees hier waar je Motherless Brooklyn kunt kijken.

Jane the Virgin, S5 (27 september)

Netflix


De 23-jarige Jane Gloriana Villanueva, een religieuze, jonge Latina die zwanger raakt nadat ze kunstmatig geïnsemineerd wordt na een vergissing. Bekijk hier waar je Jane the Virgin kunt streamen.

Jumanji: The Next Level (27 september)

Netflix


In dit nieuwe avontuur keert het groepje terug, maar is het spel veranderd. Wanneer ze terugkeren naar Jumanji om iemand van hen te redden, ontdekken ze dat niets is wat ze vooraf hadden verwacht. Van eeuwige dorre woestijnen tot besneeuwde bergen... Lees hier waar je Jumanji: The Next Level kunt kijken.

Charlie’s Angels (29 september)

Netflix


Sabina Wilson is een enorme feestbeest, maar beschikt tegelijk over een aantal goede vaardigheden. Jane Kano is een voormalig lid van een inlichtingendienst en Elena Houghlin is een getrainde wetenschapper. Het trio wordt samengebracht binnen de geheime Townsend Agency waar ze bijgestaan worden door Bosley. Lees hier waar je Charlie's Angels kunt kijken.

The Boys in the Band (30 september)

Netflix


De film draait om een groep homoseksuele vrienden die herenigen om een verjaardag te vieren. De avond krijgt echter een vrij onverwachte wending wanneer een oude studievriend - die mogelijk nog niet uit de kast is - van de gastheer opduikt. Lees hier waar je The Boys in the Band kunt kijken.

Manchester by the Sea (30 september)

Netflix


Na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore. Lees hier waar je Manchester by the Sea kunt kijken.

Cats (30 september)

Amazon Prime Video


Op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’-katten hun grote bal vieren zal een van hen door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren. Een teruggekeerde kat, Grizabella genaamd, keert ook deze avond terug. Lees hier waar je Cats kunt kijken.

Dolittle (30 september)

Amazon Prime Video


Nadat Dr. John Dolittle zeven jaar eerder zijn vrouw had verloren, leeft de excentrieke, beroemde arts en dierenarts van koningin Victoria als kluizenaar achter de hoge muren Dolittle Manor. Met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Lees hier waar je Dolittle kunt kijken.

Verder verschenen in september

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV