Nieuw op Netflix in september 2020

Nieuw op Netflix in september 2020
Met onder meer Undercover seizoen 2 en The Devil All The Time

Nieuws :

De warme zomer begint inmiddels plaats te maken voor de onstuimigere maanden. De perfecte tijd voor filmmakers om hun nieuwe films en series te droppen. Een drukke maand dus. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases van Netflix op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen in september 2020.

1. The Mask (1 december)


Stanley Ipkiss (Jim Carrey) is een nette bankmedewerker die sociaal niet zo sterk is. Op een avond vindt hij een antiek masker. Als hij het masker op zet veranderd hij in The Mask, een groene cartooneske grappenmaker met bovenmenselijke krachten. Lees hier waar je The Mask kunt kijken.

2. Curse of Chucky (1 september)


Een direct-to-video sequel, maar wel een van de betere vervolgen. Terwijl de zussen ruziën over Nica's toekomstige plannen troost Barbs jonge dochter zich met een grijnzende, roodharige, sprekende pop met de naam Chucky, die op mysterieuze wijze met de post is gekomen. Lees hier waar je Curse of Chucky kunt kijken.

3. Freaks (2 september)


Een volgzame kokkin komt er na een tip van een mysterieuze zwerver achter dat ze superkrachten heeft en ontdekt een weerzinwekkende, grootschalige samenzwering. Lees hier waar je Freaks kunt kijken.

4. Young Wallander, S1 (3 september)


De serie neemt de kijker mee naar het begin van de carrière van Kurt Wallander bij de politie. Hij is net afgestudeerd van de politieschool als hij te maken krijgt met de moord op een tiener, die hij in zijn ogen had kunnen voorkomen. Bekijk hier waar je Young Wallander kunt streamen.

5. Sing (3 september)


Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Lees hier waar je Sing kunt kijken.

6. I'm Thinking of Ending Things (4 september)


Vol twijfels reist een jonge vrouw met haar nieuwe vriendje naar de afgelegen boerderij van zijn ouders. Bij aankomst trekt ze alles wat ze over hem wist in twijfel. Gebaseerd op Iain Reids veelgeprezen roman. Bekijk hier waar je I'm Thinking of Ending Things kunt streamen.

7. Johnny English (4 september)


De Britse geheime dienst verliest al zijn elitespionnen, door een bomaanslag tijdens de begrafenis van een van hun agenten. Allemaal zijn ze op slag dood, behalve Johnny English, die niet bepaald bekend staat om zijn bekwaamheid. Lees hier waar je Johnny English kunt kijken.

8. Away, S1 (4 september)


Wanneer Emma Green op een gevaarlijke missie naar Mars gaat als commandant van een internationale bemanning, moet ze haar man en tienerdochter achterlaten. Bekijk hier waar je Away kunt streamen.

9. Undercover, S2 (6 september)


Rechercheur Bob is toe aan zij volgende klus: de illegale wapenhandel van België naar Syrië onthullen. Een geheel andere taak. Ondertussen zal Ferry zijn handlangers vanuit de gevangenis instructies geven om Bob en Kim terug te pakken. Bekijk hier waar je Undercover kunt streamen.

10. The Devil All The Time (16 september)


De geliefden Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte. Lees hier waar je The Devil All The Time kunt kijken.

11. Ratched, S1 (18 september)


De ontstaansgeschiedenis van Nurse Ratched uit One Flew over the Cuckoo's Nest. In 1947 arriveert Mildred in Noord-Californië om werk te zoeken in een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis waar nieuwe en verontrustende experimenten met de menselijke geest zijn begonnen. Bekijk hier waar je Ratched kunt streamen.

12. Jurassic World: Kamp Krijtastisch, S1 (18 september)


In deze serie gaan zes tieners op avonturenkamp bij Kamp Krijtastisch. De tieners moeten zien te overleven tussen de dinosaurussen. De serie is gebaseerd op de Jurassic World-filmreeks. Bekijk hier waar je Jurassic World: Kamp Krijtastisch kunt streamen.

13. Enola Holmes (23 september)


.Wanneer de tienerzus van Sherlock Holmes (Henry Cavill) ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze op zoek naar haar en wordt ze zelf een superspeurder, terwijl ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge 'Lord' ontrafelt. Lees hier waar je Enola Holmes kunt kijken.

14. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (25 september)


Grindelwald is ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft meer volgelingen vergaard voor zijn doel - het verheffen van tovenaars boven alle niet-magische wezens. De enige die hem zou kunnen stoppen is de tovenaar die hij ooit tot zijn beste vrienden rekende, Albus Dumbledore. Lees hier waar je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald kunt kijken.

15. Jane the Virgin, S5 (27 september)


De 23-jarige Jane Gloriana Villanueva, een religieuze, jonge Latina die zwanger raakt nadat ze kunstmatig geïnsemineerd wordt na een vergissing. Bekijk hier waar je Jane the Virgin kunt streamen.

16. Jumanji: The Next Level (27 september)


In dit nieuwe avontuur keert het groepje terug, maar is het spel veranderd. Wanneer ze terugkeren naar Jumanji om iemand van hen te redden, ontdekken ze dat niets is wat ze vooraf hadden verwacht. Van eeuwige dorre woestijnen tot besneeuwde bergen... Lees hier waar je Jumanji: The Next Level kunt kijken.

17. Charlie’s Angels (29 september)


Sabina Wilson is een enorme feestbeest, maar beschikt tegelijk over een aantal goede vaardigheden. Jane Kano is een voormalig lid van een inlichtingendienst en Elena Houghlin is een getrainde wetenschapper. Het trio wordt samengebracht binnen de geheime Townsend Agency waar ze bijgestaan worden door Bosley. Lees hier waar je Charlie's Angels kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix in september 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV