Nieuw op Videoland in september 2020

Nieuw op Videoland in september 2020
Met onder meer nieuwe serie Love Life en Mi Vida

Nieuws :

De warme zomer begint inmiddels plaats te maken voor de onstuimigere maanden. De perfecte tijd voor filmmakers om hun nieuwe films en series te droppen. Een drukke maand dus. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases van Videoland op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen in september 2020.

1. Goudkust, S1 (1 september)


De levens van de families Van Cloppenburg, Verweijden, Zomers, Hardebol en d’Harencourt zijn door hun kinderen met elkaar verweven. Zij vormen een hechte vriendengroep, hoewel de onderlinge verhoudingen ook regelmatig op het spel staan. Bekijk hier waar je Goudkust kunt streamen.

2. Bon Bini Holland 2 (2 september)


Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Bekijk hier waar je Bon Bini Holland 2 kunt streamen.

3. Notting Hill (12 september)


Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Bekijk hier waar je Notting Hill kunt streamen.

4. Hugo (13 september)


Weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven. Maar wanneer hij een bijzonder meisje ontmoet, wordt zijn dekmantel in gevaar gebracht. Bekijk hier waar je Hugo kunt streamen.

5. Mi Vida (19 september)


De Schiedamse kapster Lou heeft haar hele leven lang voor anderen gezorgd. Tijdens een taalcursus in Andalusië wordt ze voor het eerst sinds lange tijd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens geconfronteerd. Haar lerares Spaans moedigt haar aan een nieuw leven in het zonnige Spanje te beginnen. Bekijk hier waar je Mi Vida kunt streamen.

6. Moeder Ik Wil Bij De Revue, S1 (24 september)


Als zoon van een dorpse kolenboer is Bob voorbestemd de zaak van zijn vader over te nemen. Als Bob in de stad een revue bezoekt, slaat er een vonk over. Niet alleen tussen hem en het klatergoud van de revue, maar ook tussen Bob en Jeanne, de dochter van de eigenaar van een zaak in moderne huishoudelijke apparaten. Bekijk hier waar je Moeder Ik Wil Bij De Revue kunt streamen.

7. Love Life, S1 (25 september)


Anna Kendrick schittert in een frisse kijk op een romantische komische anthologiereeks over de reis van eerste liefde naar blijvende liefde, en hoe de mensen met wie we onderweg zijn ons maken tot wie we zijn als we eindelijk voor altijd bij iemand eindigen. Bekijk hier waar je Love Life kunt streamen.

8. Ben Is Back (26 september)


Als moeder Holly Burns samen met haar dochter thuis komt, staat daar op kerstavond plotseling haar problematische zoon Ben, die na een lange tijd weer naar huis terugkeert. Zijn moeder is in eerste instantie blij om hem te zien, maar komt er gaandeweg achter dat haar zoon diep in de problemen zit. Bekijk hier waar je Ben Is Back kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV