Fantasy-threequel The Lord of the Rings: The Return of the King maandag op Net5

Fantasy-threequel The Lord of the Rings: The Return of the King maandag op Net5
Derde deel uit de geweldige reeks

Kijktip :

Beschrijving. De fantastische derde film The Lord of the Rings: The Return of the King is maandag te zien op Net5 en te streamen via onder meer Netflix en Prime Video.

Het verhaal
De duistere legers van Sauron belegeren de hoofdstad van Gondor, in een poging het mensenras uit te roeien. Het eens zo grote koninkrijk heeft een nieuwe koning nodig, maar zal Aragorn de zware last van zijn roeping kunnen volgen? Samen met Gandalf bereidt koning Theoden zijn soldaten voor op de zwaarste veldslag ooit.

Oscar voor Beste Film
The Return of the King is het langverwachte slot van de grootste filmtrilogie uit de geschiedenis. De film won alle Oscars waarvoor zij genomineerd werd, waaronder de Oscar voor Beste Film. Daarmee is het de eerste LOTR-film die de Oscar voor Beste Film won.

De film The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) wordt beoordeeld met een 8,9 op IMDb en is op maandag 17 augustus om 20.30 uur te zien op Net5. Daarnaast is de film te streamen via o.a. Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fantasy-threequel The Lord of the Rings: The Return of the King maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV