Geweldige actiefilm American Gangster maandag op Veronica

Geweldige actiefilm American Gangster maandag op Veronica
Denzel Washington schittert als Frank Lucas

Kijktip :

De Hollywood-zwaargewichten uit het eerste decennium van de 21ste eeuw in een film: dat is een succesje verzekerd. De spectaculaire actiefilm American Gangster is maandag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Prime Video en Pathé Thuis.

Het verhaal
Frank Lucas (Denzel Washington) is de zwijgzame rechterhand van een belangrijke zwarte crimineel in Harlem. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op door zelf drugs te importeren uit Azië.

Eenzame mannen
Richie Roberts (Russell Crowe) is een agent en een outsider. Hij weet dat de drugswereld plotseling gedomineerd wordt door een man die vanuit het niets is gekomen. Lucas en Roberts houden zich beiden aan een strenge ethische code die hen onderscheidt van hun collega's: eenzame mannen aan tegenovergestelde kanten van de wet.

De film American Gangster (2007) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op maandag 17 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Prime Video en Pathé Thuis.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geweldige actiefilm American Gangster maandag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV