Feyenoord - FC Twente live op tv

Feyenoord - FC Twente live op tv
Rotterdammers in de Eredivisie Comeback

Sport :

Feyenoord vervolgt de oefencampagne voor het nieuwe seizoen op zondag 16 augustus met een thuiswedstrijd tegen het FC Twente van Ron Jans. FOX Sports 1 doet om 14.30 uur live verslag op tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Twente

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports 1 (vaak gratis) te zien is.

Comeback
Zowel Feyenoord als FC Twente hebben al een wedstrijd gespeeld in de Eredivisie Comeback. De Rotterdammers wonnen thuis van stadgenoot Sparta, de mannen uit Enschede wonnen van Fortuna Sittard in eigen stadion.

Bekijk het hele FOX Sports Eredivisie Comeback-programma.

Meer oefenduels
De eerstvolgende oefenwedstrijd voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid is een duel tegen Borussia Dortmund. Daarna volgt nog een wedstrijd tegen MSV Duisburg. Voor FC Twente volgen ook nog twee duels: thuis tegen zowel Go Ahead Eagles als FC Emmen.

Feyenoord - FC Twente is zondag 16 augustus om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint om 13.45 uur. De doelpunten en samenvatting van Feyenoord - FC Twente zijn te zien op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - FC Twente live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen