Vanavond op tv: start Ik weet er alles van! VIPS, nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld en meer

Vanavond op tv: start Ik weet er alles van! VIPS, nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 17 augustus

Kijktip :

Langzaam maar zeker komt er een einde aan de vele herhalingen die deze zomer te zien waren op de commerciële zenders. Zo komt RTL4 vanaf vanavond met nieuwe content: een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld én de start van Ik weet er alles van! VIPS. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 17 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Doe alsof je thuis bent

NPO 3
19:25 uur

De komende twee weken zendt NPO 3 elke werkdag het nieuwe programma Doe alsof je thuis bent uit, waarin verschillende gezinnen vier dagen op vakantie gaan in het huis van een ander. De gezinnen wisselen met elkaar van woning om zo te ervaren hoe het is om vakantie te vieren in eigen land. Ze zullen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes overnemen. Na vier dagen vakantie te vieren in het huis van het andere gezin blikken de kandidaten terug op hun belevenissen.


The Lord of the Rings: The Return of the King

NET 5
20:30 uur

Op NET5 is vanavond het derde deel van The Lord of the Rings te zien, waarin een daverende climax wordt bereikt. De reisgenoten, evenals de krachten die zich achter hen verenigd hebben, zijn eindelijk gearriveerd bij het grootste gevecht uit hun leven. Ze hebben geen kans om te winnen en hun gevecht heeft slechts één doel: Sauron afleiden en Frodo volgen om zijn opdracht te volbrengen in dit laatste, beslissende moment.


Misdaadfilm: American Gangster

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de prachtige misdaadfilm American Gangster uit. De film gaat over Frank Lucas, de zwijgzame rechterhand van een belangrijke crimineel in Harlem. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op door zelf drugs te importeren uit Azië. Ondertussen probeert de agent Richie Roberts deze meedogenloze crimineel in de kraag te vatten.


Terug: Voor Hetzelfde Geld

RTL 4
20:30 uur

Natasja Froger is terug met een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld, waarin ze mensen begeleidt die het verlaten van de stad serieus overwegen, maar voor wie de stap nog net even te groot is. In de eerste aflevering zie je Henk en Theo. Zij wonen met hun hondjes Coco en Boogy in hun Diemense penthouse. Ze missen een tuin en willen meer ruimte voor hun gasten én excentrieke hobby's. Zelfs voor het budget van 750.000 euro is dat niet te vinden in Diemen. Natasja neemt de mannen geblinddoekt mee naar drie bijzondere woningen.


Nieuw: Ik weet er alles van! VIPS

RTL 4
21:30 uur

De zomerse kennisquiz Ik weet er alles van! is vanaf vanavond twee weken lang met een speciale VIPS-editie op maandag tot en met donderdag om 21:30 uur te zien op RTL4, voorafgaand aan Jinek. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai nemen elke uitzending zes BN'ers het tegen elkaar op. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen hobby, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. Ze moeten namelijk ook inschatten hoe slim de anderen zijn.


Docu: How to Steal a Country

NPO 2
22:05 uur

In de documentaire How to Steal a Country wordt gereconstrueerd hoe de #Gupta-leaks tot stand kwamen. Hierin bewezen onderzoeksjournalisten namelijk dat de Zuid-Afrikaanse overheid in feite niet meer in de handen van oud-president Jacob Zuma lag, maar in die van de rijke, Indiase Gupta-familie. De Indiase familie Gupta wist met hulp van politieke connecties, de opbrengsten van heel Zuid-Afrika toe te eigenen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Ik weet er alles van! VIPS, nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV