Vanavond op tv: RB Leipzig - Paris Saint-Germain, Charles en Diana in De Windsors en meer

Vanavond op tv: RB Leipzig - Paris Saint-Germain, Charles en Diana in De Windsors en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 18 augustus

Kijktip :

De climax van het Champions League-seizoen komt steeds dichter bij. Vanavond staat de eerste halve finale, RB Leipzig - Paris Saint-Germain, op het programma. Verder onder meer aandacht voor prins Charles en prinses Diana in De Windsors. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 18 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Chicago Med seizoen 3

FOX
20:10 uur

Vanavond start FOX met het uitzenden van het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Med. De komende dinsdagen is de serie met driedubbele afleveringen tussen 20:10 en 22:55 uur te zien op FOX. In de eerste aflevering van seizoen 3 proberen de artsen van Chicago Med degene die dr. Charles heeft neergeschoten voor het gerecht te brengen.


Live: RB Leipzig - Paris Saint-Germain

SBS 6
20:30 uur

Vanaf 20:30 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de halve finale RB Leipzig - Paris Saint-Germain in de UEFA Champions League. In Lissabon worden ook de halve finales over één duel beslist. Scheidsrechter Björn Kuipers fluit het duel van het Duitse Leizpig, dat Atlético Madrid afgelopen week uitschakelde, tegen het Franse PSG. Die ploeg wist in de laatste minuten tegen Atalanta een 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning.


Terug: 90 Day Fiancé: Happily Ever After?

TLC
21:30 uur

Hoe gaat het met de deelnemers van 90 Day Fiancé nu ze elkaar een tijdje kennen of zelfs getrouwd zijn? Dat wordt duidelijk in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Happily Ever After?, de komende dinsdagen om 21:30 uur te zien op TLC. Negentig dagen is een korte tijd om iemand te leren kennen, en als diegene dan ook nog uit een heel ander land komt, maakt dit het vaak nog lastiger. Dat ondervonden ook Colt en zijn Braziliaanse vriendin Larissa...


De Windsors: Charles en Diana

NPO 2
22:05 uur

In de vijfde aflevering van de documentaire De Windsors, met als titel 'De prinses, de prins en de pers' gaat het over de extreme media-aandacht voor de relatie van prins Charles en prinses Diana. Dit zet het al fragiele huwelijk nog eens extra onder druk. Het huwelijk tussen de prins en prinses van Wales begint scheuren te vertonen en koningin Elizabeth belandt in een van de moeilijkste fasen van haar lange ambtsperiode.


Thriller: Unbreakable

Veronica
22:30 uur

Op Veronica is vanavond de thriller Unbreakable te zien. David Dunn raakt betrokken bij een heftig treinongeluk. Niemand van de inzittenden overleeft het drama. Behalve David, die er wonder boven wonder geen schrammetje aan overhoudt. Hij komt na het ongeluk in contact met Elijah Price, een verzamelaar van stripalbums die zijn hele leven al wordt geplaagd door een slechte gezondheid en snel brekende botten. Elijah ziet in David een held, maar is hij dat ook?


Docu: Ik alleen in de klas

NPO 2
22:55 uur

Twaalf jongeren komen in de docu Ik alleen in de klas bij elkaar op een landgoed in Frankrijk: de drie kinderen van regisseur Karin Junger en hun vrienden. De elf gekleurde jongeren delen een gevoel van uitsluiting. Door samen de situaties, waarin die uitsluiting zich manifesteert, na te spelen of uit te beelden, worden pijnlijke gebeurtenissen herbeleefd en opnieuw vormgegeven. Wat is de impact van subtiele en minder subtiele vormen van racisme op het gevoel van welbevinden van deze jonge Nederlanders?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: RB Leipzig - Paris Saint-Germain, Charles en Diana in De Windsors en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier