Meeslepende documentaire Love Child zie je woensdag op NPO 2

Meeslepende documentaire Love Child zie je woensdag op NPO 2
Geheime geliefden in Iran

Kijktip :

Op woensdag 19 augustus is de meeslepende en spannende documentaire Love Child te zien op NPO 2. De camera richt zich in deze docu op Leila en Sahand, twee geheime geliefden uit Iran die nog met een ander getrouwd zijn. Levensgevaarlijk, want op overspel staan in Iran zware straffen.

Docu Love Child gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken via Gids.tv.

Istanbul
Leila en Sahand mogen dan dolgelukkig zijn met elkaar en hun zoontje, hun overspel blijft als een zwaard van Damocles boven hun relatie hangen - althans, zolang ze in Iran verblijven. Daarom hopen ze in Turkije een nieuw bestaan op te bouwen. De Deense regisseur Eva Mulvad volgt het koppel bij hun vlucht uit Iran naar Istanbul.

Asiel
Eenmaal in Turkije zoeken Leila en Sahand asiel bij een kantoor van de Verenigde Naties. Ze hopen echter door te kunnen reizen naar een veilige plek in het Westen, waar ze samen een leven kunnen opbouwen. Dat blijkt niet eenvoudig: de geliefden moeten stroperige procedures doorlopen en hun ontsnapping blijkt het begin van een lange strijd om bij elkaar te blijven.

De documentaire Love Child is op woensdag 19 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de docu Love Child terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meeslepende documentaire Love Child zie je woensdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier