Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren De Vooravond op NPO 1

Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren De Vooravond op NPO 1
Nieuwe DWDD op 31 augustus

Nieuws :

De nieuwe talkshow van Fidan Ekiz en Renze Klamer gaat De Vooravond heten. Dat heeft BNNVARA maandag bekend gemaakt via Twitter en met een video in First Dates-stijl. Het programma neemt het tijdslot van het onlangs gestopte DWDD in.

First Dates
In de speciale promo ontmoeten de twee presentatoren elkaar aan de bar en gaan tijdens het diner met elkaar in gesprek over mogelijke onderwerpen die in het programma voorbij kunnen gaan komen. Matthijs van Nieuwkerk, die eerder dit jaar stopte met De Wereld Draait Door, heeft een bijrolletje als ober.

Radio 2
Ekiz zei eerder in een interview op NPO Radio 2 dat ze met de nieuwe talkshow het imago dat aan De Wereld Draait Door kleefde niet wilde doorzetten. Om dit te bereiken, wilde ze het programma eigenlijk niet in Amsterdam opnemen, maar verhuizen naar bijvoorbeeld Rotterdam.

De Vooravond is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen en de beste fragmenten van De Vooravond terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren De Vooravond op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier