Arjen Lubach onthult in boek Stoorzender: ‘Ik stop met Zondag Met Lubach’

Arjen Lubach onthult in boek Stoorzender: ‘Ik stop met Zondag Met Lubach
Datum laatste uitzending nog niet bekend

Nieuws :

Arjen Lubach brengt vandaag zijn nieuwe boek uit, en brengt hierin gelijk groot nieuws naar buiten. De schrijver en cabaretier maakt namelijk bekend dat hij wil stoppen met zijn succesprogramma Zondag Met Lubach.

Wanneer is de laatste uitzending Zondag Met Lubach?
Lubach schrijft volgens verschillende media in Stoorzender dat Zondag Met Lubach in de vorm waarin het nu wordt uitgezonden ‘tegen zijn grenzen aan loopt’. Het is nog niet bekend wanneer het programma stopt, volgende maand gaat het twaalfde seizoen van start. Deze zou dus zomaar de laatste reeks kunnen zijn.

Lubach ging viral
Arjen Lubach wist met zijn satirische programma op de zondag niet alleen veel kijkers te trekken, ook internationaal trok hij de aandacht. Onder meer de video over Nederland America First, Netherlands Second voor de Amerikaanse president Donald Trump ging viral over de hele wereld. In 2017 won Zondag Met Lubach de Gouden Televizier-Ring.

Het nieuwe seizoen van Zondag Met Lubach is vanaf zondag 20 september wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag Met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach onthult in boek Stoorzender: ‘Ik stop met Zondag Met Lubach’ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen