Woensdag in Op1: Arjen Lubach over einde Zondag met Lubach en meer

Woensdag in Op1: Arjen Lubach over einde Zondag met Lubach en meer
De gasten van woensdag 19 augustus

Kijktip :

Het is groot nieuws in televisieland: in zijn nieuwe boek 'Stoorzender' kondigt Arjen Lubach min of meer het einde van Zondag met Lubach aan. Hij vertelt er vanavond over in Op1. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - woensdag 19 augustus

  • Vorige week liep de helft van de Tweede Kamer weg toen het over meer salaris voor de zorg ging. Vandaag gaat de Kamer in de herkansing. Politiek analist Peter Kee is erbij en schuift vanavond aan bij Op1 om erover te praten.
  • Vandaag ging de bevolking van Wit-Rusland weer massaal de straat op om te demonstreren voor het vertrek van president Loekasjenko. Na een paar dagen van relatieve rust, trad de politie toch weer fors op. Vecht Loekasjenko voor zijn positie? Derk Sauer, uitgever van de Moscow Times, schuift aan om erover te praten.
  • Auto’s in brand, vuurwerkbommen en schade aan winkelpanden en bushokjes: grote steden zoals Den Haag, Rotterdam en Utrecht gaan deze week gebukt onder grote groepen rellende jongeren. Waar komt dit gedrag vandaan en belangrijker nog: hoe kan het gestopt worden? Daarover praten we vanavond in Op1 met imam Yassin Elforkani en Jan Struijs, van de Nederlandse Politiebond.
  • Omdat de politiek weg liep zijn verpleegkundigen letterlijk vandaag naar de politiek gelopen. Ze voelen zich een speelbal en niet serieus genomen.Stella Salden van NU’91 en IC-verpleegkundige Nico Garstman zijn woedend. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1.
  • Viroloog Anne Wensing bespreekt het nut van de nieuwe coronamaatregelen: niet meer dan 6 mensen thuis uitnodigen. Kun je dat wel afdwingen?
  • Na elf succesvolle seizoenen stopt Zondag met Lubach.Arjen Lubach schrijft dat in zijn openhartige boek ‘Stoorzender’, dat vandaag verschijnt. Zondag met Lubach zette de afgelopen jaren veel thema’s op de kaart: Van de sleepwet tot slachthuizen en van tabaksindustrie tot treinschaamte. Vanavond is Arjen te gast bij Op1 om te praten over zijn boek – en uiteraard – over dat wat iedereen er uithaalt: waarom Zondag met Lubach stopt.

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 19 augustus gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Arjen Lubach over einde Zondag met Lubach en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen