Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa begint vrijdag op SBS6

Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa begint vrijdag op SBS6
Realityprogramma over miljonairsfamilie

Kijktip :

Vanaf vrijdag 21 augustus zendt SBS6 de gloednieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa uit. Het zou maar zo kunnen dat de excentrieke familie Gillis, die een fortuin verdiende met hun vakantieparken, uitgroeit tot de nieuwe Meilandjes. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vermakelijk programma.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of op KIJK.nl.

Selfmade
In Familie Gillis: massa is kassa krijgen we een kijkje in het leven van Peter Gillis en zijn familie. Peter is een selfmade miljonair, die dankzij zijn vakantieparken veel geld verdiende. Ook bij hem heeft de coronacrisis echter keihard toegeslagen: van de ene op de andere dag moesten de tien vakantieparken die hij bezit hun deuren sluiten.

Drukte
We volgen het reilen en zeilen van de familie Gillis tijdens de coronacrisis, in aanloop naar de heropening van hun parken. Nu het kabinet veel coronamaatregelen heeft versoepeld wordt namelijk alles op alles gezet om de vakantieparken op tijd gereed te krijgen voor de verwachte drukte. Samen met zijn personeel (onder wie zijn drie kinderen) is Peter zeven dagen per week aan het werk.

De nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa begint vrijdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV