Donderdag in Op1: wordt familie Gillis net zo'n hit als Chateau Meiland?

Donderdag in Op1: wordt familie Gillis net zo'n hit als Chateau Meiland?
De gasten van donderdag 20 augustus

Kijktip :

Vanaf vrijdag 21 augustus is de nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Bij Op1 zijn de hoofdrolspelers aanwezig om te vertellen over hun programma. Wie zijn er vanavond nog meer te gast in de talkshow van de NPO?

Tekst gaat verder onder video.

De gasten in Op1 - donderdag 20 augustus

  • De veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heeft kermissen tot nader order verboden. Vanwege de toename van het aantal besmettingen zou het onverantwoord zijn om de kermissen door te laten gaan. Kermisexploitanten zijn woedend en hielden vandaag een demonstratie bij het stadhuis in Tilburg. Het beleid is onbegrijpelijk, vinden zij, want waarom mogen pretparken wel open en kermissen niet? Bij Op1 praten kermisexploitanten Maurice Janvier en Ida Oostenenk erover. Ook VVD-Kamerlid Thierry Aartsen is te gast. Hij wil dat in een derde steunpakket compensatie komt voor de kermishouders.
  • Met de Amerikaanse verkiezingen in het vooruitzicht is het tijd om de balans op te maken van de afgelopen 4 jaar Trump.Koen Petersen heeft zijn maandelijkse verslagen over het presidentschap van Trump gebundeld in het boek ‘In de aanval!’, dat morgen verschijnt. In dit boek onderzoekt Koen Petersen in hoeverre Trump nou eigenlijk anders is dan zijn voorgangers.
  • Vandaag was de Haagse gemeenteraad bijeen voor een spoeddebat over de ellende en onrust in Scheveningen en over de rellen in de Schilderswijk, eerder deze maand. Bij Op1 praten Fractievoorzitter CDA Den Haag Kavish Partiman, verslaggever bij Den Haag FM Pim Markering en Nachtburgemeester van de stad Pat Smith erover.
  • Morgen begint de nieuwe SBS-realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa. Zes afleveringen lang volg je het reilen en zeilen van de eigenaar van een heus vakantieparkenimperium. Is dit de opvolger van familie Meiland?

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 20 augustus gepresenteerd door Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV