Zaterdag 22 augustus in TV-Toppers: Astrid Joosten en Filemon Wesselink

Zaterdag 22 augustus in TV-Toppers: Astrid Joosten en Filemon Wesselink
Presentatoren met verschillende aanpak

Kijktip :

Anita Witzier ontvangt op zaterdag 22 augustus opnieuw twee bekende gezichten uit de televisiewereld in haar programma TV-Toppers. Ze gaat met Astrid Joosten en Filemon Wesselink in gesprek over hun carrière, idolen en favoriete televisiefragmenten.

TV-Toppers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Studiodier
Joosten en Wesselink kenmerken zich door een zeer verschillende aanpak. Tv-veteraan Joosten is inmiddels niet meer weg te denken van de buis: ze begon als omroepster en presenteert al sinds 1991 de kennisquiz 2 voor 12. Ze noemt zichzelf een echt 'studiodier'. Dit in tegenstelling tot Wesselink. Hij gaat liever met de camera op pad.

Tekst gaat verder onder video.

Spuiten en slikken
Wesselink is één van de bekendste gezichten van BNN en werd bekend dankzij Spuiten en slikken. Hij was ook vaak te zien in het iconische programma Try Before You Die, waarvoor hij de gekste dingen deed. Tijdens de uitzending van TV-Toppers is het vaste kijkerspanel met onder anderen Richard Groenendijk en Soundos El Ahmadi weer aanwezig om commentaar te geven.

TV-Toppers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van TV-Toppers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 22 augustus in TV-Toppers: Astrid Joosten en Filemon Wesselink of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier