Tv-première coronafilm Groeten van Gerri zaterdag te zien op SBS6

Tv-première coronafilm Groeten van Gerri zaterdag te zien op SBS6
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

We leven inmiddels al zo'n half jaar in een compleet andere wereld dan we gewend waren. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het leven van mensen over de hele wereld drastisch veranderd, en dat is te zien in de tv-première van Groeten van Gerri. Deze film is zaterdag te zien op SBS6 en je kunt Groeten van Gerri streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare schoolleerlingen gaf hij een bevlogen demonstratie, maar was even vergeten dat hij geen broek aan had getrokken die ochtend. De telefoon staat opeens roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair.

Frank Lammers
In de Nederlandse film- en televisiewereld zijn er weinig acteurs zo actief als Frank Lammers. Hij was de afgelopen jaren te zien in tientallen bekende films en series, zoals De Marathon, Michiel de Ruyter en Undercover. Ook tijdens de coronacrisis heeft hij niet stilgezeten, want halsoverkop verbond hij zich aan de unieke productie Groeten van Gerri. Het is een vermakelijke film die midden in de actualiteit staat - hoewel de scholen in Nederland inmiddels weer geopend zijn.

Groeten van Gerri (2020) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV