Theatershow Enfants Terribles van de Ashton Brothers zondag te zien op NPO 3

Theatershow Enfants Terribles van de Ashton Brothers zondag te zien op NPO 3
Spectaculaire voorstelling

Kijktip :

Op de late zondagavond van 23 augustus kun je op NPO 3 genieten van een spectaculaire voorstelling van de Ashton Brothers: Enfants Terribles. Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans laten je mond opnieuw openvallen met hun bonte mix van entertainment.

Voorstelling Enfants Terribles gemist? Kijk de hele show terug via Gids.tv.

Circus
Honderden jaren werden de best bewaarde geheimen uit de circuswereld van generatie op generatie doorgegeven binnen vooraanstaande circusfamilies. Nu zijn ze echter terecht gekomen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. In hun vijfde avondvullende theatershow Enfants Terribles voeren ze de geheimen uit voor het oog van het publiek.

Gevaarlijke acts
De voorstellingen van de Ashton Brothers zijn een unieke mix van gevaarlijke acts, vreemde trucs en hilarische nummers. Deze bonte verzameling van acrobatiek, muziek en regelrechte tovenarij heeft niet alleen in Nederland succes; tussen 2016 en 2019 voerden de Ashton Brothers de voorstelling Enfants Terribles op in binnen- én buitenland.

De voorstelling Enfants Terribles van de Ashton Brothers is op zondag 23 augustus om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling Enfants Terribles terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Theatershow Enfants Terribles van de Ashton Brothers zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier