Heftig nieuw programma Crisis in de tent gaat dinsdag van start op SBS6

Heftig nieuw programma Crisis in de tent gaat dinsdag van start op SBS6
Coronacrisis raakt Nederlandse ondernemers keihard

Kijktip :

We leven inmiddels al zo'n half jaar met een nieuwe realiteit, waarin de samenleving wordt beheerst door het coronavirus. De uitbraak van het virus heeft sommige Nederlandse ondernemers naar de rand van de financiële afgrond gebracht. In het nieuwe programma Crisis in de tent krijgt de horeca hulp van Herman den Blijker en Annemarie van Gaal.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Impact
Net als veel andere sectoren wordt horeca keihard geraakt door de coronacrisis. Er zijn opeens veel nieuwe regels waar rekening mee gehouden moet worden - vooral om anderhalve meter afstand tussen klanten onderling en het personeel te garanderen. Den Blijker en Van Gaal bezoeken in elke aflevering van Crisis in de tent een horecazaak om te helpen.

Tekst gaat verder onder video's.

Amsterdam
Allebei krijgen ze een eigen taak. Na het maken van een plan leert Den Blijker de keukenbrigade om voor weinig geld lekkere gerechten te bereiden, terwijl Van Gaal zich bekommert om de verzekeringen, schulden, personeelskosten en het pand. In de eerste aflevering helpen ze eetcafé Marybelle in het centrum van Amsterdam. Zij kunnen hun rekeningen nauwelijks betalen sinds de toeristen wegblijven. Hoog tijd voor een andere formule en lagere personeelskosten.

Het nieuwe programma Crisis in de tent is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig nieuw programma Crisis in de tent gaat dinsdag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier