Vanavond op tv: nieuwe programma's Getekend voor het leven en Crisis in de tent op SBS6

Vanavond op tv: nieuwe programma's Getekend voor het leven en Crisis in de tent op SBS6
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 augustus

Kijktip :

Vanavond begint de nieuwe dinsdagavond van SBS6. André Hazes presenteert het programma Getekend voor het leven, en daarna volgt het speciale coronaprogramma Crisis in de tent. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Getekend voor het leven

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe programma Getekend voor het leven krijgen mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages de kans om hun leven voorgoed te veranderen. Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben. Andy en Dex van Tattoo No More bieden deze mensen de mogelijkheid om in een intensief traject hun tatoeages weg te laten laseren.


Terug: Pretty & Single

NPO 3
NPO 3
21:05 uur

Vanavond start het tweede seizoen van Pretty & Single, waarin zes single vrouwen die veel met hun uiterlijk bezig zijn, op date gaan zonder make-up. Elke aflevering staat een andere vrouw centraal. Ze zijn allemaal een groot deel van de dag met hun uiterlijk bezig, om er zo goed mogelijk uit te zien en imperfecties of onzekerheden te verbergen. Perfect of niet: ze hebben de ware liefde nog niet gevonden. Presentatrice Tatum Dagelet gaat ze daarbij helpen.


Nieuw: Crisis in de tent

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma Crisis in de tent schieten Herman den Blijker en Annemarie van Gaal horeca-ondernemers die ernstig lijden onder de coronacrisis te hulp. In de eerste aflevering het verhaal van Walter van Dongen (56) en Stephanie van Graas (27), die samen eetcafé Myrabelle in het centrum van Amsterdam runnen. Sinds de toeristen wegblijven is hun omzet diep gekelderd en kunnen ze hun rekeningen nauwelijks betalen.


Slot: De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis

NPO 2
NPO 2
22:05 uur

In de laatste aflevering van de documentaireserie De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis krijg je een blik in het leven van prinsen William en Harry. Ook wordt er naar de toekomst gekeken: hoe zal deze nieuwe generatie de tradities van het koningshuis voortzetten en deze tegelijkertijd vernieuwen?


Docu: Piketty: Capital in the Twenty-First Century

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

Verfilming van de bestseller Capital in the Twenty-First Century van econoom en filosoof Thomas Piketty. De gelijknamige documentaire brengt de ideeën van Piketty helder in beeld en levert een reis op door de geschiedenis van rijkdom en macht. Er wordt afgerekend met de populaire veronderstelling dat de groei van kapitaal hand in hand gaat met sociale vooruitgang en de film laat een nieuw licht schijnen op de wereld om ons heen en haar groeiende ongelijkheden.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe programma's Getekend voor het leven en Crisis in de tent op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier