Finale van spelshow Quiz met ballen zie je donderdag op NPO 1

Finale van spelshow Quiz met ballen zie je donderdag op NPO 1
Groepswinnaars strijden tegen elkaar

Kijktip :

De spelshow Quiz met ballen is op donderdag 27 augustus voor het laatst te zien op NPO 1, maar Frank Evenblij gaat er uit met een knaller. In de finale nemen de groepswinnaars uit eerdere afleveringen het in een zinderende eindstrijd tegen elkaar op. Wie gaat er naar huis met de Cup met Ballen?

Quiz met ballen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nederlands elftal
De afgelopen weken ontving presentator Evenblij zes teams, die in twee groepen ieder twee duels speelden. Ze kregen allerlei verschillende vragen over het Nederlands elftal voor de kiezen, die over wedstrijden, spelers en bondscoaches gingen. De vragen konden te maken hebben met het verdere verleden, of gingen juist over de recente geschiedenis van Oranje.

Teams
De twee winnaars zijn Team Helder en Team R. de Boer. Team Helder bestaat uit sportjournalist Diana Kuip, cabaretier Peter Heerschop en oud-voetballer Glenn Helder. In Team R. de Boer zitten hun tegenstanders: sportpresentatrice Fresia Cousiño Arias, cabaretier Rayen Panday en oud-voetballer Ronald de Boer. Wie van hen weet er in de finale het meest en wint het programma?

De finale van Quiz met ballen is op donderdag 27 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Quiz met ballen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale van spelshow Quiz met ballen zie je donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV