Jamai Loman presenteert nieuw programma Over Winnaars over mensen met beperking

Jamai Loman presenteert nieuw programma Over Winnaars over mensen met beperking
Over Winnaars vanaf zondag 18 oktober te zien bij RTL 4

Nieuws :

RTL 4 komt met het nieuwe programma Over Winnaars, hierin gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte ‘het onmogelijke, mogelijk maken’. De presentatie is in handen van Jamai Loman.

Jamai helpt weggestopte dromen uit te laten komen
De deelnemers gaan dromen uit laten komen, plannen die ze door hun beperking hebben weggestopt. Sommige dingen leken niet meer waar te maken, maar deze uitdaging gaan ze in Over Winnaars toch aan. Dit programma biedt een inkijkje in het leven van zeven doorzetters, en Jamai is er om ze in hun avontuur te steunen.

Sarah gaat naar Hans Klok in Las Vegas
In de eerste aflevering gaat Jamai langs bij de 36-jarige Sarah uit Emmen. Op haar 22e kreeg ze de diagnose MS en sinds een paar jaar zit ze in een rolstoel. Dat is heftig voor de extraverte Sarah, die graag schittert op een podium. Wellicht wordt haar magische droom werkelijkheid als ze naar Las Vegas gaat voor een optreden in een show van illusionist Hans Klok.

Over Winnaars is vanaf zondag 18 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Over Winnaars terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jamai Loman presenteert nieuw programma Over Winnaars over mensen met beperking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen