Tv-première Jumanji: Welcome to the Jungle zie je donderdag op SBS6

Tv-première Jumanji: Welcome to the Jungle zie je donderdag op SBS6
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Ruim twintig jaar na de geliefde avonturenfilm Jumanji, met Robin Williams in de hoofdrol, verscheen er een vervolg met allemaal andere acteurs. Critici slepen de pennen, maar het bleek mee te vallen: Jumanji: Welcome to the Jungle was bijzonder vermakelijk. De film is donderdag te zien op SBS6 en je kunt Jumanji: Welcome to the Jungle streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het mysterieuze spel Jumanji erin. Ze besluiten één potje te spelen, maar worden dan letterlijk in het spel gezogen en belanden in de jungle, vol met neushoorns, zwarte mamba's en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels. Eén voordeel: ze zitten in het lichaam van de door hun gekozen personages. In hun nieuwe lichamen moet het viertal nu proberen het spel te winnen, want enkel als ze Jumanji uitspelen, mogen ze het spel verlaten en terugkeren naar de echte wereld.

Sterrencast
Uiteraard is het onmogelijk om de geweldige, maar veel te vroeg overleden acteur Robin Williams te vervangen. Om het leed toch een beetje te verzachten trekt regisseur Jake Kasdan voor Jumanji: Welcome to the Jungle een heel blik met steracteurs open. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan, en verder zijn ook Nick Jonas en Bobby Cannavale te zien in deze spectaculaire, vrolijke en energieke avonturenfilm. Een heerlijke productie voor een lekker avondje op de bank.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 27 augustus om 20.30 uur te zien op SBS9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV