Woensdag in Op1: Edwin Winkels over vertrekwens Lionel Messi bij FC Barcelona

Woensdag in Op1: Edwin Winkels over vertrekwens Lionel Messi bij FC Barcelona
De gasten van woensdag 26 augustus

Kijktip :

De kogel is door de kerk: FC Barcelona-vedette Lionel Messi wil naar een andere club. Ook de komst van de kersverse trainer Ronald Koeman heeft hem niet op andere gedachten kunnen brengen. Kees Jansma en Edwin Winkels praten erover bij Op1, maar wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - woensdag 26 augustus

  • Vier risicovluchten uit Spanje landen vanavond op Schiphol, maar de coronateststraat is om 18:00 uur al gesloten. De Tweede Kamer wil verruiming. Aan Directeur publieke gezondheid bij de GGD Sjaak de Gouw de vraag of dat gaat lukken. Daarnaast riep de GGD deze week op om je alleen te laten testen op corona als je daadwerkelijk klachten hebt. Er melden zich te veel mensen die nergens last van hebben, en dat zorgt overbelasting van de teststraat. Dit terwijl een maand geleden de testbereidheid nog heel laag was; de helft van de testen werd toen niet gebruikt.
  • Vandaag lekten te contouren uit van het nieuwe steunpakket waarmee het kabinet het bedrijfsleven door de crisis wil loodsen. Financieel journalist Martin Visser en GroenLinks-leider Jesse Klaver over de kabinetsplannen, en over het voorstel van GroenLinks om een ‘crisisinkomen’ in te voeren voor mensen die door corona hun werk zijn kwijtgeraakt.
  • FC Barcelona heeft vandaag bevestigd dat Lionel Messi na bijna twintig jaar wil vertrekken, de Catalaanse club hoopt de sterspeler echter te behouden. En dit net nu Ronald Koeman is aangetreden als trainer. Spanje-correspondent Edwin Winkels praat er vanavond over bij Op1.
  • Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio Vyent en barman Victor Abeln opent 31 augustus de deuren, met de nodige aanpassingen om coronaproof te kunnen daten. Ook dit seizoen kan de kijker genieten van ontroerende, romantische, ongemakkelijke en hilarische dates. De meest diverse kandidaten van alle leeftijden en seksuele voorkeuren komen voorbij.Bryan Parmo en Daniella de Campos doen mee, met Sergio en Victor zijn ze te gast bij Op1.
  • Als Rijdende Rechter boog hij zich jarenlang over soms de meest absurde burenruzies en alledaagse conflicten.Mr. Frank Visser is een man met een missie: gewone burgers bijstaan in conflicten. Dat doet hij ook in z’n nieuwe SBS-programma Wordt u al geholpen? Daarover is Visser vanavond te gast bij Op1, én hij komt met nieuws!

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 26 augustus gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Edwin Winkels over vertrekwens Lionel Messi bij FC Barcelona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier