Nieuw programma Lieve Frogers start zaterdag 29 augustus op RTL 4

Nieuw programma Lieve Frogers start zaterdag 29 augustus op RTL 4
Familie Froger laat wensen in vervulling gaan

Kijktip :

Vanaf zaterdag 29 augustus keert de voltallige familie Froger terug op televisie met een gloednieuw, eigen programma: Lieve Frogers. Hierin gaan René, Natasja en de kids heel Nederland door om bijzondere wensen in vervulling te laten gaan.

Lieve Frogers gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken via Gids.tv.

Hulp
Al sinds jaar en dag krijgen René en Natasja brieven en e-mails van fans uit het hele land, die beginnen met de aanhef "Lieve Frogers". In de brieven vragen gewone Nederlanders vaak om hulp, wat wellicht te maken heeft met de status van Natasja als de ongekroonde koningin van de Nederlandse hulp-tv (Hart in Aktie, Bonje met de buren, Welcome Home). Nu besluiten ze dat het tijd is om een aantal van die wensen in vervulling te laten gaan.

Louis van Gaal
Daarbij krijgen René en Natasja hulp van hun vier kinderen: zoons Danny, Maxim en Didier en dochter Natascha. In de eerste aflevering gaat de familie Froger op pad met Anja, die een bijzonder verzoek heeft. Zij wil graag achterop een tandem door Amsterdam fietsen, met voorop niemand minder dan de wereldberoemde voetbaltrainer Louis van Gaal. Het klinkt onmogelijk, maar de Frogers hebben zo hun contacten...

Het nieuwe programma Lieve Frogers is vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Lieve Frogers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Lieve Frogers start zaterdag 29 augustus op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV