Tour de France 2020 live op tv en online: overzicht zenders

Tour de France 2020 live op tv en online: overzicht zenders
Ronde van Frankrijk overal te volgen

Sport :

Van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 20 september is de Tour de France van 2020 elke etappe live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en online via NOS.nl, de Eurosport Player en een Tour-livestream via Gids.tv.

NOS: NPO 1 en NOS.nl
NOS Studio Sport zendt elke etappe 's middags live op tv uit. De uitzendingen van NPO 1 zijn ook te volgen via de livestream op NOS.nl, die je via Gids.tv kunt zien. Tien van de 21 etappes zijn vanaf de start helemaal te zien. Bekijk ook het overzicht van alle Tour de France-etappes.

Commentatoren
Joris van den Berg vervangt Herbert Dijkstra als commentator. Dijkstra slaat de Tour vanwege chronische rugklachten over. Maarten Ducrot en Stef Clement zijn de co-commentatoren. 's Avonds neemt Dione de Graaff met haar gasten alles rustig door in De Avondetappe op NPO 1.

Eurosport: tv en online
Eurosport heeft de uitzendrechten om alle etappes van start tot finish uit te zenden. Wielerliefhebbers die niets willen missen kunnen dus terecht op Eurosport 1 en de online Eurosport Player. Bekijk ook op welk kanaal Eurosport 1 te zien is bij jouw tv-aanbieder.

België Eén: Vlaams verslag
Net als de NOS op NPO 1, zendt de Vlaamse omroep op Eén elke middag een verslag uit van de laatste uren van de etappe. Met het bekende commentaar van Michel Wuyts (63) en José De Cauwer (70). Bekijk hier op welk kanaal België Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Gids.tv: livestream
Via Gids.tv kun je elke etappe live kijken naar de Tour de France kijken als je geen televisie kunt of wilt kijken. Ook vind je op Gids.tv alle samenvattingen en overige interessante beelden en interviews uit de Tour de France 2020.

De Tour de France van 2020 is van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 20 september live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en online via NOS.nl, de Eurosport Player en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV