Nieuw seizoen Ontvoerd vanaf zondag 30 augustus te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Ontvoerd vanaf zondag 30 augustus te zien op RTL 4
John van den Heuvel schiet te hulp

Kijktip :

Vanaf zondag 30 augustus is het nieuwe seizoen van het misdaadprogramma Ontvoerd te zien op RTL 4. Hierin gaat misdaadjournalist John van den Heuvel op zoek naar kinderen die naar het buitenland zijn ontvoerd. Lukt het Van den Heuvel om de kinderen met hun ouders in Nederland te herenigen?

Ontvoerd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Turkije
Het nieuwe seizoen van Ontvoerd gaat verder waar de vorige reeks ophield. Toen lukte het Van den Heuvel niet om de kinderen van Sanne, die naar Turkije zijn ontvoerd, terug te halen naar Nederland. De start van het nieuwe seizoen staat opnieuw in het teken van het terughalen van haar dochtertje en twee zoons. Hopelijk kan de langverwachte herinnering nu eindelijk plaatsvinden.

Rechterlijke uitspraak
Het lijkt goed te komen, want alle lichten staan op groen voor een uitspraak van de Turkse rechtbank, die de kinderen aan Sanne toewijst. Zij houdt echter een slag om de arm: Sanne denkt dat de vader de kinderen nooit zal teruggeven, ook niet na een rechterlijke uitspraak. Van den Heuvel zet alles op alles om de kinderen te vinden voordat de vader ze misschien op een geheime plek verbergt.

Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf zondag 30 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ontvoerd vanaf zondag 30 augustus te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier