Dit zijn de deelnemers aan Love Island 2020

Dit zijn de deelnemers aan Love Island 2020
Nieuwe seizoen start 31 augustus op RTL 5 en Videoland

Nieuws :

Alhoewel er even sprake was van een reality tv-stop, zijn de grote publiekstrekkers toch gemaakt. Temptation Island is al uitgezonden en eind augustus is het ook de beurt aan Love Island. Gids.tv heeft het overzicht van alle deelnemers aan het gloednieuwe seizoen van Love Island.

Op Gids.tv kun je alle uitzendingen en de mooiste fragmenten uit Love Island terugkijken.

Axel (België)

De 24-jarige Axel uit Wijgmaal leert de dames in de Love Island-villa maar al te graag de stelling van Pythagoras aan. Voor de leerlingen van deze wiskundeleraar is het soms moeilijk om bij de les te blijven, want zeg nou zelf: misschien is hij wel de knapste wiskundeleraar van de Lage Landen. Tot echte liefde heeft dat echter nog niet geleid...

Fabiënne (Nederland)

De beeldschone 23-jarige Fabiënne is een pittige dame die zegt wat ze denkt. De Eindhovense beauty specialist heeft zowel Surinaamse als Nederlandse roots. Met haar enorme bos krullen weet ze de aandacht van iedere man op zich te vestigen. Fabiënne zegt zelf: "Als ik binnenkom, dan kom ik binnen als een bom en kan ik uitkiezen wie ik wil!"

Guiliano (Nederland)

Als we de 27-jarige Giulano uit Overpelt mogen geloven, is hij de (zeer ondeugende) ideale schoonzoon. Vrouwen vallen bij bosjes voor zijn heldere ogen en zijn kookkunsten. De Italiaanse Nederlander runt het familierestaurant in België en weet wel raad met pasta’s en pizza’s. Eens je het hart van deze kanjer hebt veroverd, is hij hondstrouw en behandelt hij zijn meisje als een prinses.

Imen (Nederland)

De goedlachse 25-jarige Imen omschrijf je het best met de woorden: druk, vrolijk en een beetje gek. De knappe Brabantse make-up artist voelt zich het gelukkigst met een cocktailtje in de hand op een festival. Wat betreft de liefde, heeft ze het geluk nog niet gevonden. Zoals ze zelf zegt: "Ik mis liefde in mijn leven en wil iemand om mee te knuffelen."

Josephine-Charlotte (JC, België)

Als er iemand zin heeft in Love Island dan is het de 20-jarige Josephine-Charlotte uit Kuurne wel! Het enthousiaste Belgische model gaat elk avontuur aan en staat graag in de spotlight. Maar pas op mannen, ze speelt het graag hard-to-get en tweede kansen geeft ze niet. "Mannen die me dumpen, hebben achteraf altijd spijt."

Joan (Nederland)

Of de vlinders in haar buik nog wel werken, wil de 25-jarige Joan uit Amsterdam-Noord heel graag uitzoeken op Love Island. Deze hostess en DJ flirt graag met mannen, maar heeft tot nu toe nog niemand binnen kunnen hengelen. Wie weet, zwemt deze vis wel bij de Love Island-villa!

Lisa (België)

De 25-jarige Lisa uit Izegem ziet er dan wel uit als the girl next door, maar niets is minder waar! De ondeugende zorg-medewerkster heeft namelijk op de cover van Playboy gestaan. Tot op heden is het Lisa niet gelukt haar ware liefde te vinden. Love Island is voor haar dus de ultieme mogelijkheid.

Matheüs (België)

De 23-jarige Mattheüs uit Sint-Truiden is personal trainer, profvoetballer en een échte romanticus. De half Braziliaanse, half Belgische hunk spreekt vloeiend Portugees en heeft een verborgen zangtalent. Daarmee weet hij heel wat vrouwenharten te stelen!

Mert (Nederland)

Het meisje van zijn leven ontmoeten, dat is waarvoor de 20-jarige Mert naar Love Island afreist. De voetballer uit het Gelderse Lochem is nog nooit verliefd geweest en wil graag een meisje mee naar huis nemen om voor te stellen aan zijn ouders. Zoals hij zelf zegt: "Ik wil proeven, ruiken en voelen wat liefde is."

Raphaella (België)

De 21-jarige Raphaëlla uit Waterloo is prettig gestoord en zegt overal ja op, zo ook op dit avontuur. Ze haalt alles uit het leven en wil nergens spijt van krijgen. Hoe anderen over haar denken, maakt haar dan ook niets uit! Ze gaat lekker haar eigen gang.

Remco (Nederland)

Zeg je water, dan zeg je Remco. Deze surfdude uit Utrecht is verslaafd aan watersport, maar houdt zeker ook nog van iets anders: vrouwen! De 25-jarige hunk krijgt genoeg aandacht, maar heeft de juiste nog niet gevonden: "Ik ben snel uitgekeken en denk dan, moet ik hier mijn hele leven mee samen zijn?"

Love Island is vanaf 31 augustus te zien op RTL 5 en Videoland. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen en de bijzonderste fragmenten van Love Island terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de deelnemers aan Love Island 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV