Nieuw programma Restaurant Misverstand gaat maandag van start op SBS6

Nieuw programma Restaurant Misverstand gaat maandag van start op SBS6
Alzheimerpatiënten in de horeca

Kijktip :

Vanaf maandag 31 augustus is het nieuwe programma Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit programma, dat wordt gepresenteerd door Johnny de Mol, krijgen relatief jonge mensen met Alzheimer de kans om te laten zien wat ze nog wél kunnen - in de horeca.

Restaurant Misverstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Humor
De negen relatief jonge mensen met dementie die meedoen aan Restaurant Misverstand gaan aan de slag een echt restaurant, waar ze worden begeleid door chef-kok Ron Blaauw. Niemand van hen heeft ervaring in de horeca, maar toch gaan ze de uitdaging aan. Johnny de Mol volgt de ontwikkelingen en laat op een waardige, ontroerende en soms humoristische manier zien welke maatschappelijke vraagstukken en oplossingen aan dementie kleven.

Bekijk hier wie de deelnemers van Restaurant Misverstand zijn.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Restaurant Misverstand worden de vrijwilligers door Blaauw klaargestoomd voor de grote opening van het restaurant. Op de grote en spannende opening komen de familieleden op bezoek. Er ontstaan indringende gesprekken over de rol die de familie heeft in het leven van de vrijwilligers. Ook de impact van dementie op een familie komt ter sprake.

Het nieuwe programma Restaurant Misverstand is vanaf maandag 31 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Restaurant Misverstand gaat maandag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV