Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 36

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 36
Kijktips voor 29 augustus t/m 5 september

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Phineas & Ferb: Candace Against The Universe (Disney+)

Phineas en Ferb in een race om hun zus te redden, die is ontvoerd door buitenaardse wezens en die leeft in een bro-vrije utopie op een verre planeet. Lees hier waar je Phineas & Ferb: Candace Against The Universe kunt kijken.

2. Cobra Kai, S1-2 (Netflix)

Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

3. Commando's (NPO Plus, 30 augustus)

John de Koning, een voormalig lid van het Korps Commandotroepen (KCT), wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Bekijk hier waar je Commando's kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Charmed, S1-8 (Videoland, 30 augustus)

In de originele fantasyserie stonden de avonturen van de drie behekste zussen Prue, Piper en Phoebe Halliwell centraal. Bekijk hier waar je Charmed kunt streamen.

5. The Old Man and the Gun (Videoland, 30 augustus)

Forrest Tucker is een professionele bankovervaller die meermaals uit de gevangenis wist te ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd deed hij zelfs nog een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis San Quentin. Lees hier waar je The Old Man and the Gun kunt kijken.

6. The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water (Netflix, 1 september)

In de Krokante Krab probeert Plankton nog steeds zijn best te doen om het geheime recept van de befaamde Krabburgers te stelen. Als dit hem bijna lukt en SpongeBob hem probeert tegen te houden, verdwijnt het recept plotseling. Lees hier waar je The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water kunt kijken.

7. Goudkust, S1 (Videoland, 1 september)

De levens van de families Van Cloppenburg, Verweijden, Zomers, Hardebol en d’Harencourt zijn door hun kinderen met elkaar verweven. Zij vormen een hechte vriendengroep, hoewel de onderlinge verhoudingen ook regelmatig op het spel staan. Bekijk hier waar je Goudkust kunt streamen.

8. I May Destroy You, S1 (Ziggo, 2 september)

Het eigenzinnige drama volgt de beginnende schrijfster Arabella (Michaela Coel), die moeite heeft om de deadline voor haar tweede boek te halen. Na een wild avondje stappen kan ze zich de volgende ochtend niet meer herinneren wat er nu precies is gebeurd, maar ze lijkt iets traumatisch te hebben doorgemaakt. Bekijk hier waar je I May Destroy You kunt streamen.

9. Bon Bini Holland 2 (Videoland, 2 september)

Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Bekijk hier waar je Bon Bini Holland 2 kunt streamen.

10. Freaks (Netflix, 2 september)

Een volgzame kokkin komt er na een tip van een mysterieuze zwerver achter dat ze superkrachten heeft en ontdekt een weerzinwekkende, grootschalige samenzwering. Lees hier waar je Freaks kunt kijken.

11. Young Wallander, S1 (Netflix, 3 september)

De serie neemt de kijker mee naar het begin van de carrière van Kurt Wallander bij de politie. Hij is net afgestudeerd van de politieschool als hij te maken krijgt met de moord op een tiener, die hij in zijn ogen had kunnen voorkomen. Bekijk hier waar je Young Wallander kunt streamen.

12. The Boys, S2 (Prime Video, 4 september)

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Bekijk hier waar je The Boys kunt streamen.

13. Earth to Ned, S1 (Disney+, 4 september)

Ned, een blauwe alien en zijn luitenant Cornelius werden naar de aarde gestuurd om de mogelijkheden te verkennen voor een eventuele invasie. Nu hosten ze een talkshow, uitgezonden vanaf de brug van hun ruimteschip dat diep onder de grond verborgen is, waar ze beroemdheden interviewen om te praten over de huidige obsessies van Ned. Bekijk hier waar je Earth to Ned kunt streamen.

14. Mulan (Disney+, 4 september)

Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man. Lees hier waar je Mulan kunt kijken.

15. I'm Thinking of Ending Things (Netflix, 4 september)

Vol twijfels reist een jonge vrouw met haar nieuwe vriendje naar de afgelegen boerderij van zijn ouders. Bij aankomst trekt ze alles wat ze over hem wist in twijfel. Gebaseerd op Iain Reids veelgeprezen roman. Bekijk hier waar je I'm Thinking of Ending Things kunt streamen.

16. Away, S1 (Netflix, 4 september)

Wanneer Emma Green op een gevaarlijke missie naar Mars gaat als commandant van een internationale bemanning, moet ze haar man en tienerdochter achterlaten. Bekijk hier waar je Away kunt streamen.

17. The Lawyer, S2 (NPO Plus, 4 september)

NPO Plus
Nordling zijn dochtertje Laura op te voeden, maar blijkt de inmiddels opgesloten Waldman nog steeds een bedreiging voor hem en zijn familie. Een onverwachte wending zorgt er echter voor dat Nordling zijn aartsvijand besluit te benaderen voor een samenwerking. Bekijk hier waar je The Lawyer kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 36 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier