Nieuwe reportageserie Bureau 040 vanaf woensdag te zien op RTL 4

Nieuwe reportageserie Bureau 040 vanaf woensdag te zien op RTL 4
Ewout Genemans volgt politie Eindhoven

Kijktip :

Na Bureau Burgwallen is programmamaker Ewout Genemans opnieuw op pad gegaan om de politie te volgen. Dit keer volgt hij het korps in Eindhoven in de reportageserie Bureau 040. Een half jaar lang filmde hij de werkzaamheden van de agenten van dichtbij.

Bureau 040 gemist? Je kunt vanaf 2 september elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Invallen
Wie denkt dat de politie vooral in steden als Amsterdam en Rotterdam in actie moet komen, heeft het mis. Ook in Eindhoven krijgen de agenten regelmatig te maken met spectaculaire situaties, zoals een heftige achtervolging, aanhoudingen en invallen. Ewout Genemans mag alles filmen met zijn camera. Ook voert hij emotionele en bijzondere gesprekken met de agenten.

Huiselijk geweld
De werkzaamheden van de Eindhovense agenten zijn zeer dynamisch, want geen dag is hetzelfde. Ze maken van alles mee: van huiselijk geweld tot reanimaties, verwarde personen en aanhoudingen met getrokken pistool. Genemans is ook getuige van de aanpak van straatdealers en andere Brabantse drugscriminelen. Hoe gaat de politie hiermee om? Het gaat er in ieder geval behoorlijk heftig aan toe.

Het nieuwe programma Bureau 040 is vanaf woensdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Bureau 040 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe reportageserie Bureau 040 vanaf woensdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier