Aangrijpend filmdrama The Impossible vrijdag 11 juni te zien op Net5

Aangrijpend filmdrama The Impossible vrijdag 11 juni te zien op Net5
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

Bij veel mensen staat de dodelijke tsunami van Tweede Kerstdag 2004 in het geheugen gegrift. De Spaanse regisseur J.A. Bayona waagde zich aan een film over deze ramp: The Impossible. Dit aangrijpende drama is vrijdag te zien op Net5 en je kunt The Impossible streamen via Google Play.

Het verhaal
The Impossible is gebaseerd op waargebeurde feiten. Maria, Henry en hun zoontjes Lucas, Thomas en Simon genieten met volle teugen van hun wintervakantie in Thailand. Op de ochtend van 26 december 2004 beeft de aarde echter in de Indische Oceaan en uit het niets verrijst een muur van water. De tsunami zorgt ervoor dat Maria gewond raakt en samen met Lucas gescheiden wordt van Henry, Thomas en Simon. Tegenover de gruwel die ze meemaken, staan de onverwachte blijken van medeleven, moed en hulp die ze ontvangen tijdens de donkerste uren van hun leven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De ramp van 26 december 2004 is op zichzelf al indrukwekkend genoeg. Iedereen kent de angstaanjagende beelden van de enorme vloedgolf, die in heel Zuidoost-Azië schade aanrichtte. Ook in The Impossible wordt die fatale dag op imponerende wijze in beeld gebracht. Het feit dat de film een waargebeurd verhaal vertelt, maakt het des te fascinerender. In de hoofdrol schittert Naomi Watts als de gekwelde moeder. Zij kreeg een welverdiende Oscarnominatie voor haar fenomenale rol.

Cast
Naast Naomi Watts (King Kong) en Ewan McGregor (Doctor Sleep) zijn ook Tom Holland (Avengers: Endgame) en Samuel Joslin (Paddington 2) te zien in The Impossible. Deze film is geregisseerd door J.A. Bayona (A Monster Calls).

The Impossible (2012) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op vrijdag 11 juni om 22.40 uur te zien op Net5. Genre: drama. Speelduur: 114 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aangrijpend filmdrama The Impossible vrijdag 11 juni te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV