Dinsdag in Op1: FVD-kamerlid Theo Hiddema over persconferentie

Dinsdag in Op1: FVD-kamerlid Theo Hiddema over persconferentie
Dit zijn de gasten van dinsdag 1 september

Kijktip :

Dinsdagavond is er weer een coronapersconferentie, waardoor er vast weer ruimte is voor nabeschouwing aan tafel bij Op1. Dit zijn de gasten van dinsdag 1 september.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten van Op1 - 1 september

  • Het eerste volledig Nederlandstalige album van de band Racoon laat nog even op zich wachten, maar de nieuwe single ‘Een Echte Vent’ is er nu wel. Bij Op1 speelt de band het nummer in een speciale uitvoering, en praten zanger Bart van der Weide en gitarist Dennis Huige over inspiratie en invloeden.

  • Politiek journalist van EenVandaag Marloes Lemsom en Tweede Kamerlid namens Forum voor Democratie Theo Hiddema zitten aan tafel over persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge en de positie van minister Grapperhaus.

  • President Trump brengt vandaag een bezoek aan de Amerikaanse stad Kenosha. Daar werd tien dagen geleden de ongewapende zwarte man Jacob Blake door zeven politiekogels in de rug geschoten. Oud-Amerika correspondent Tom Kleijn en politicoloog Raymond Mens schuiven hierover aan.

  • De derde dinsdag van september is het traditiegetrouw Prinsjesdag. Maar de éérste dinsdag van september mag een uitverkorene de HJ Schoo-lezing geven, om ons kabinet vast wat tips mee te geven voor de komende periode. In dit Corona-jaar is deze extra speciale eer aan de president van De Nederlandsche Bank: Klaas Knot. Hij doet een hartenkreet om de eurozone te redden in roerige tijden. Vanavond schuift Knot aan bij Op1 om te vertellen over de boodschap van zijn lezing.

Presentatie
Op1 wordt dinsdag 1 september gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.

Op1 is elke werkdag om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: FVD-kamerlid Theo Hiddema over persconferentie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier