Nieuw seizoen Thank You for the Music start 25 september op SBS6

Nieuw seizoen Thank You for the Music start 25 september op SBS6
Wie zijn er allemaal te gast?

Nieuws :

Het nieuwe seizoen van Thank You for the Music zou eigenlijk op 17 april jongstleden al beginnen, maar de situatie rondom het coronavirus noopte de makers tot uitstel. Op vrijdag 25 september is het dan echt zover: het nieuwe seizoen kan beginnen, met teamcaptains Sanne Hans, Johnny de Mol en - nieuw dit seizoen - Danny de Munk.

Thank You for the Music gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Muzikale spellen
In Thank You for the Music spelen de teamcaptains en hun bekende gast diverse muzikale spellen, onder leiding van presentatrice Kim-Lian van der Meij. Wanneer een duo een spel wint, mogen ze uit een line-up van zes zangers en zangeressen degene kiezen van wie ze denken dat die het zuiverst kan zingen. Hoe meer zuivere noten, hoe hoger de score. Dit seizoen zijn er diverse nieuwe spellen, zoals het Associatiespel (door middel van hints een lied raden), de Snipperhit (op basis van een ultrakort fragment een hit raden) en een ronde waarin Gerard Ekdom een videoclip omschrijft.

Tekst gaat verder onder video's.

Deze BN'ers doen mee
In het nieuwe seizoen van Thank You for the Music doet weer een groot aantal BN'ers mee, die samen met hun teamcaptain strijden om de winst. Dit seizoen zijn dat onder anderen:

Jim Bakkum

Zanger

Leonie ter Braak

Presentatrice van onder meer Goedemorgen Nederland en Shownieuws

Frans Duijts

Zanger

Jan Dulles

Zanger van de 3JS

Klaas van der Eerden

Presentator

Amara Onwuka

Weervrouw van Weer.nl bij Talpa Network

Gwen van Poorten

Presentatrice

Edsilia Rombley

Zangeres en Songfestival-presentatrice

Gregory Sedoc

Voormalig atleet, presentator en tv-persoonlijkheid

Monique Smit

Zangeres, zus van Jan Smit

Het nieuwe seizoen van Thank You for the Music is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Thank You for the Music terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Thank You for the Music start 25 september op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV