Woensdag in Op1: cabaretier Stefano Keizers vertelt over zijn documentaire

Woensdag in Op1: cabaretier Stefano Keizers vertelt over zijn documentaire
De gasten van woensdag 2 september

Kijktip :

Stefano Keizers is één van de meest excentrieke cabaretiers van Nederland - en dat wil wat zeggen. Bij Op1 vertelt hij woensdag over de documentaire die over hem is gemaakt. Wie zijn er vanavond nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - woensdag 2 september

  • Meer dan een miljoen mensen kijken al decennia naar het programma Opsporing Verzocht, met de laatste vijftien jaar Anniko van Santen als presentatrice. Vorige week werd ze voor haar werk bekroond met een lintje.Bernhard Jens, woordvoerder van de politie, is al 20 jaar verbonden aan het programma en schuift ook aan.Eppo van Nispen, directeur van het Instituut voor Beeld en Geluid, is ook te gast. Hij dook in het archief en brengt een ode aan het programma.
  • Wie is deze man die voortdurend een rol lijkt te spelen? Wie is de man achter Stefano Keizers? In de documentaire Mijn naam is Stefano Keizers volgt filmmaker Lavinia Aronson de cabaretier in aanloop naar zijn tweede theatershow om antwoord te krijgen op die vragen. Vanavond zijn de twee samen te gast bij Op1.
  • Het Tilburgse Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis maakte een dappere beslissing: toen de allereerste coronapatiënt werd opgenomen en het ziekenhuis de toestroom van patiënten bijna niet meer aankon, begonnen de camera’s te rollen. Het resulteerde in de documentaire Positief Getest, over de meest onwerkelijke periode uit het leven personeel en patiënten. Aan tafel een van de hoofdrolspelers: arts-microbioloog Jean-Luc Murk.
  • Doen de foto’s van een knuffelende minister Grapperhaus op zijn eigen bruiloft hem vanavond in de Kamer de das om? Politiek verslaggever Avinash Bhikhie van Nu.nl en oud-politiek journalist Wouke van Scherrenburg over het Kamerdebat over de positie van de minister.
  • En Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond, heeft gisteren samen met Gerrit van der Kamp en twee BOA-vakbondsvoorzitters een gesprek gehad met minister Grapperhaus. Welk effect heeft het gedrag van de minister gehad op de handhavers?

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 2 september gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: cabaretier Stefano Keizers vertelt over zijn documentaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen