Vanavond op tv: start Chantal Komt Werken, Beste Zangers, docu Stefano Keizers en meer

Vanavond op tv: start Chantal Komt Werken, Beste Zangers, docu Stefano Keizers en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 september

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar gloednieuwe afleveringen van de populaire programma’s Chantal Komt Werken en Beste Zangers. Ook kun je ontdekken wie cabaretier Stefano Keizers nou daadwerkelijk is, een serie kijken over transgenderzwangerschap of een test doen over de schijf van vijf. En er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Grote Keuringsdienst Van Waarde Test

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In de Grote Keuringsdienst Van Waarde Test ondervraagt Daan Nieber bekende deelnemers en publiek in de studio over de Schijf van Vijf. De test is een avond vol fascinerende vragen en weetjes over producten die we allemaal wel eens in ons winkelkarretje hebben liggen. In dertig vragen volgt een reis door de wereld van de voedselproductie. De rondes zijn gebaseerd op de indeling van producten die de Schijf van Vijf gebruikt om een gezond voedingspatroon te duiden.
In de studio doen vijf vakken met foodprofessionals de test. Ieder vak heeft zijn eigen bekende teamleider. Dat zijn:

 • Vak met chefkoks: Alain Caron
 • Vak met culinaire schrijvers: Volkskrantjournaliste Hiske Versprille
 • Vak met boeren: ex-topjudoka Larissa Groenwold
 • Vak met patissiers en bakkers: meesterpatissier Hidde de Brabander
 • Vak met voedingsdeskundigen: Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid van de VU


Stand van Nederland: de verloren zomer

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In deze aflevering van het maandelijkse Stand van Nederland, met verhalen achter de economische cijfers in Nederland, aandacht voor de verloren zomer van 2020. Ondernemend Nederland komt langzaam weer in beweging. Voorzichtig gaat Nederland deze zomer ook weer op vakantie in eigen land. De terrassen, restaurants en pretparken lijken ook volop te draaien. Maar wat gaat er schuil achter de ondernemers? Voor welke pijnlijke beslissingen staan ze? En gaan we met z'n allen door het slechte Hollandse weer toch weer naar de zon vliegen? Stand van Nederland houdt de vinger aan de pols.


Tv-première: Forsaken

SBS 9
SBS 9
20:30 uur

In Forsaken keert John Henry terug naar zijn geboorteplaats in de hoop zijn relatie met zijn vervreemde vader te herstellen, maar een lokale bende terroriseert de stad. John Henry is de enige die ze kan stoppen. Alleen heeft John zowel zijn carrière als onverschrokken moordenaar en zijn wapen opgegeven.


Docu: My Pregnant Husband

TLC
TLC
20:30 uur

In de TLC-documentaire My Pregnant Husband delen twee koppels hun ervaringen met het transgenderzwangerschap. Ze vertellen over hun unieke uitdagingen, obstakels en opwinding als ze zich op het ouderschap voorbereiden. Myles en Precious zijn een transgenderkoppel en in verwachting van hun eerste kind. Dat betekent dat Myles als echtgenoot de baby draagt. Het leidt soms tot vervelende momenten, omdat zijn dikke buik zijn trans-identiteit verraadt. Er zijn zorgen om de zwangerschap, die niet helemaal zonder problemen verloopt en waarbij het wellicht tot een spannende premature bevalling zal leiden. Ook transgender Ari is in verwachting. Hij is getrouwd met Caitlin, die zelf ook best een kind zou willen, maar meer moeite had, gezien haar hogere leeftijd. Ze zijn blij dat Ari nu zwanger is en kunnen niet wachten om hun aanstaande kind in hun armen te sluiten. Het wordt nu tijd om hun nieuwe buren te vertellen over hun situatie. Zij weten immers nog niet dat Ari zwanger is noch dat hij transgender is.


Terug: Chantal Komt Werken

RTL 4
RTL 4
20:31 uur

Chantal Janzen gaat in een nieuw seizoen van Chantal Komt Werken weer het land in om de meest uiteenlopende beroepen uit te oefenen. Het resultaat is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Onbekende, hardwerkende mensen nodigen Chantal uit om een dag in hun werkschoenen te staan en werkelijk alle facetten van het beroep te ervaren. Zoals we van Chantal gewend zijn, beschouwd ze deze voor haar nieuwe werelden op haar eigen kenmerkende wijze. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Chantal aan de slag bij de mariniers. Ze nemen haar voor een indrukwekkende oefening mee naar Texel, waar de groep getraind wordt op een heftige gijzelingssituatie. Daarnaast gaat ze aan de slag als uitvaartbegeleidster in Tilburg. Deze dag vol emoties komt keihard binnen.


Terug: Beste Zangers

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Beste Zangers is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen, met nieuwe Nederlandse artiesten. De afleveringen zijn al voor de uitbraak van het coronavirus opgenomen en worden elke donderdag rond 20:30 uur uitgezonden op NPO 1. Op Ibiza ontvingen presentatoren Nick & Simon onder anderen Suzan & Freek, Miss Montreal, Wulf en Stef Bos. Zoals gebruikelijk staat elke aflevering van Beste Zangers een van de deelnemende artiesten centraal. De overige artiesten zingen een nummer special voor hem of haar of ván die artiest. In de eerste aflevering staat het succesvolle duo Suzan & Freek centraal. Nog geen twee jaar geleden braken ze door met hun nummer 1-hit Als Het Avond Is. Daarna werden ook Blauwe Dag, Deze Is Voor Mij en Weg Van Jou hits die veel op de radio te horen waren. Momenteel scoren ze samen met rapper Snelle de hit De Overkant. Het overzicht van alle deelnemende artiesten aan Beste Zangers dit seizoen:

 • Diggy Dex
 • Milow
 • Miss Montreal
 • Stef Bos
 • Suzan & Freek
 • Tabitha
 • Wulf


Docu: Mijn naam is Stefano Keizers

NPO 3
NPO 3
21:55 uur

De documentaire Mijn naam is Stefano Keizers gaat over de Nederlandse cabaretier Stefano Keizers, gemaakt door kersverse documentairemaker Lavinia Aronson van de BNNVARA Academy. Stefano Keizers is een mysterie. De cabaretier is veelvuldig op tv te zien, en iedere keer lijkt hij totaal iemand anders. De documentaire volgt hem een jaar lang, in de aanloop naar zijn tweede theatershow. Het doel: ontdekken wie de man achter de vele vermommingen nu echt is. Het werd een wilde rit. Stefano Keizers is het alter ego en pseudoniem van de Nederlandse cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Chantal Komt Werken, Beste Zangers, docu Stefano Keizers en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen