Nieuw programma Mijn gezin gaat failliet start vrijdag op RTL 5

Nieuw programma Mijn gezin gaat failliet start vrijdag op RTL 5
John Williams schiet weer te hulp

Kijktip :

John Williams voegt vanaf vrijdag 4 september een nieuw programma toe aan zijn cv als koning van de hulptelevisie: Mijn gezin gaat failliet. Hierin helpen diverse succesvolle ondernemers gezinnen met geldgebrek, en uiteraard is Williams erbij voor de emotionele en openhartige gesprekken.

Mijn gezin gaat failliet gemist? Kijk vanaf 4 september elke aflevering terug via Gids.tv.

Mogelijkheden
De ondernemers zijn zelf ook met niets begonnen en samen met de gezinnen pakken ze de problemen vol goede moed aan. Ze zien mogelijkheden en kansen waar de mensen met geldzorgen niet aan hebben gedacht. Dankzij hun kennis, ervaring en netwerk helpen ze de gezinnen uit de ellende. In de eerste aflevering is selfmade miljonair Kris Florek de redder in nood van Ruud, Anoesjka en hun gezin.

Faillissement
Op het eerste oog lijken Ruud en Anoesjka de zaakjes prima op orde te hebben: ze wonen in een prachtig huis mét zwembad. Achter deze façade gaat een harde waarheid schuil. De familie staat op de rand van het faillissement, want Ruud en Anoesjka zijn allebei werkloos. Door een groot persoonlijk drama raken ze steeds dieper in de put. Kris moet alle zeilen bijzetten om het gezin te redden van de ondergang.

Het nieuwe programma Mijn gezin gaat failliet is vanaf vrijdag 4 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mijn gezin gaat failliet terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Mijn gezin gaat failliet start vrijdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV