Nieuw seizoen 2 voor 12 vanaf vrijdag 4 september te zien op NPO 2

Nieuw seizoen 2 voor 12 vanaf vrijdag 4 september te zien op NPO 2
Kennisquiz met Astrid Joosten

Kijktip :

De kennisquiz 2 voor 12 blijkt na tientallen jaren nog altijd onverwoestbaar, want op vrijdag 4 september begint Astrid Joosten weer aan een nieuw seizoen van dit populaire programma. Zij ontvangt een aantal duo's en legt hun het vuur aan de schenen met lastige vragen.

2 voor 12 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Oplossing
Ieder tweetal krijgt twaalf pittige vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen voorgeschoteld. De antwoorden zijn ieder goed voor een letter, en deze letters vormen samen een twaalfletterwoord. Op deze manier vormen de antwoorden samen de sleutel tot het twaalfletterwoord, dat de oplossing van de quiz is.

Opzoeken
Inmiddels is de formule van 2 voor 12 overbekend, zeker bij de vaste kijkers. Vragen waarop de kandidaten niet direct het antwoord weten, kunnen worden opgezocht. Het belletje wordt gerinkeld wanneer het goede antwoord gevonden is. Fragmenten, foto's en animaties van studenten van de HKU geven de vragen net even dat speciale 2 voor 12-tintje.

Het nieuwe seizoen van 2 voor 12 is vanaf vrijdag 4 september wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van 2 voor 12 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen 2 voor 12 vanaf vrijdag 4 september te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV