Tour de France etappe 7 (Millau - Lavaur) live op tv en online

Tour de France etappe 7 (Millau - Lavaur) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peloton?

Sport :

Op vrijdag 4 september staat de zevende etappe van de Tour de France van 2020 op het programma. De rit van vrijdag gaat van start in Millau en zal eindigen in Lavaur. De etappe is te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén (Sporza) en online te kijken op de Eurosport Player en via een livestream op Gids.tv.

Bekijk het complete tijdschema en de start van alle uitzendingen verderop in dit artikel.

Millau - Lavaur
Na de zware zesde etappe, met een col van de eerste categorie in de laatste kilometers, krijgen de renners op vrijdag weer wat rust. In deze etappe beklimmen ze twee cols, een van de derde categorie en een van de vierde categorie. De kans is dus groot dat er een massasprint zal volgen aan het einde van de rit. Wellicht is het ook een etappe voor de aanvallers; in de Garonne speelt de wind vaak een rol en dit kan gunstig uitpakken voor vluchters.

Lees hier op welke zenders je de Tour de France kunt kijken.

Favorieten
We gaan er voor het gemak toch maar vanuit dat dit een sprintetappe gaat worden. Wout van Aert en Cees Bol hebben bewezen in prima vorm te zijn, evenals Sam Bennett. Zij behoren tot de grootste kanshebbers voor de winst. We kunnen ook de andere topsprinters opschrijven voor deze etappe: Caleb Ewan, Alexander Kristoff, Peter Sagan en Elia Viviani.

Bekijk ook het complete overzicht van klassementen, winnaars en uitvallers

Volledig tijdschema

  • 13.20 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 14.35 uur: start uitzending op NPO 1
  • 14.35 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 17.15 - 17.45 uur: finish etappe

De zevende etappe van de Tour de France 2020 is op vrijdag 4 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Online kun je de etappe volgen via de livestream via Gids.tv. De hoogtepunten van de etappe vind je ook op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV