Donderdag in Op1: politiek analist Tom-Jan Meeus praat over Grapperhaus

Donderdag in Op1: politiek analist Tom-Jan Meeus praat over Grapperhaus
De gasten van donderdag 3 september

Kijktip :

Grapperhaus blijft minister, maar wat betekent dit voor zijn geloofwaardigheid? Politiek analist Tom-Jan Meeus praat daar vanavond over in Op1. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - donderdag 3 september

  • Er is onomstotelijk bewijs: de Russische oppositieleider Navalny is vergiftigd. De Duitse Bondskanselier Angela Merkel wijst naar president Poetin en spreekt van een moordaanslag. Daarover praten uitgever van the Moscow Times__ Derk Sauer__, actrice en programmamaker Victoria Koblenko en directeur Politieke Zaken van HCSS Han ten Broeke.
  • Ruim twee jaar na het overlijden van legendarische natuurkundige Stephen Hawking verschijnt komende dinsdag een nieuwe biografie. Hawking werd bekend door zijn natuurkundige ontdekkingen, maar ook door zijn strijd met de ziekte ALS. Nu krijgen we een nieuwe kijk op de persoon achter het fenomeen. We bespreken de openbaringen in het boek met hoogleraar theoretische astrofysica Vincent Icke en wetenschapsjournalist Anna Gimbrère.
  • Jokers, groene en zwarte vrijstellingen, het smeden van bondjes, executies… Het zijn een aantal ingrediënten voor één van de populairste programma’s van Nederland: Wie is de Mol? Aanstaande zaterdag worden de fans, de molloten, van het programma getrakteerd op een extra seizoen om te vieren dat het programma al 20 jaar bestaat. Oud-presentatoren__ Angela Groothuizen, Pieter Jan Hagens__ en Art Rooijakkers schuiven aan samen met de huidige presentator Rik van de Westelaken om te vertellen wat dit succesvolle programma zo bijzonder maakt.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 3 september gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: politiek analist Tom-Jan Meeus praat over Grapperhaus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier