Donderdag in Jinek: Ambassadeur Pete Hoekstra over de Amerikaanse verkiezingen

Donderdag in Jinek: Ambassadeur Pete Hoekstra over de Amerikaanse verkiezingen
De gasten van donderdag 3 september

Kijktip :

De verkiezingen in Amerika komen steeds dichterbij. Nog twee maanden en dan moet er een nieuwe president worden gekozen. Amerika is op dit moment echter verdeelder dan ooit. De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra en correspondent Michiel Vos zijn vanavond te gast bij Jinek. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 3 september

  • Precies twee maanden voor de verkiezingen is Amerika verdeelder dan ooit. Te gast zijn de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra en correspondent Michiel Vos.
  • De Avond van de Filmmuziek gaat door dit jaar! Het wordt het eerste grote geplande concert in de Ziggodome sinds corona. Contrabassist Dominic Seldis schuift aan en het Metropole Orkest zal de favoriete filmmuziek van de gasten spelen.
  • Lovende recensies voor de vandaag verschenen film 'Paradise Drifters'.Tamar van Waning speelt haar debuut als actrice en werd op een bizarre manier gecast. Rijzende ster Bilal Wahib speelt in de film een hele andere rol dan we van hem gewend zijn.
  • Romain Doedens werd jarenlang gepest maar schittert nu in het nieuwste seizoen van Holland's Got Talent. Samen met presentator Humberto Tan is hij te gast bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Ambassadeur Pete Hoekstra over de Amerikaanse verkiezingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier