Vanavond op tv: Nederland - Polen (Nations League), nieuw seizoen 2 voor 12 en meer

Vanavond op tv: Nederland - Polen (Nations League), nieuw seizoen 2 voor 12 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 september

Kijktip :

Vanavond kunnen we voor het eerst in maanden weer genieten van een wedstrijd van het Nederlands elftal, dat het in de Nations League opneemt tegen Polen. Verder onder meer een nieuw seizoen van 2 voor 12. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Vroege Vogels

NPO 2
19:50 uur

Het nieuwe seizoen van Vroege Vogels begint met alle natuur langs de snelwegen. Wie in de zomervakantie over de snelweg reed, heeft misschien niet gezien hoeveel natuur zich naast dat asfalt bevindt. Zo verblijft een kolonie roeken op een parkeerplaats naast de A12, komt de bijzondere reden en oplossing voor de vaak aangereden kerkuilen voorbij en groeien in het rondje van een klaverblad hele bijzondere planten.


Nieuw: Mijn Gezin Gaat Failliet

RTL 5
20:30 uur

In het nieuwe programma Mijn Gezin Gaat Failliet helpen succesvolle ondernemers gezinnen met geldgebrek. Presentator John Williams begeleidt de boel. In de eerste aflevering wordt selfmade miljonair Kris Florek wordt gekoppeld aan het gezin van Ruud en Anoesjka. Ondanks hun mooie huis mét zwembad staan ze eigenlijk op de rand van een faillissement. Beiden zijn werkloos en door een groot persoonlijk drama raken ze steeds dieper in de put.


Het hek van de dam: Wibi Soerjadi & Martijn Koning

SBS 6
20:30 uur

In de derde aflevering van Het hek van de dam gaan concertpianist Wibi Soerjadi en cabaretier Martijn Koning op pad met herder Thom en zijn kudde schapen. Ze staan voor een grote uitdaging: de schapen moeten van Heumensoord naar de Mookerheide. Een voettocht van twee dagen waar ze veel leren over het herdersvak en alles op alles zetten om de kudde veilig naar hun eindplek te brengen.


Tv-première: First Man

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van First Man te zien. Deze film biedt een kijkje in het leven van de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong en de legendarische ruimtemissie waardoor hij de eerste man werd die een voet op de maan zette op 20 juli 1969. We volgen zijn reis die leidt tot deze gebeurtenis die gerust een van de gevaarlijkste in de geschiedenis van de ruimtereizen genoemd mag worden. Hiertoe behoren ook de offers die hij en het land moeten brengen.


Live: Nederland - Polen (Nations League)

NPO 1
20:35 uur

Vanaf 20:20 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Nederland - Polen in de Nations League. Het wordt voor het Nederlands elftal de eerste interland sinds 19 november vorig jaar (5-0 tegen Estland in de EK-kwalificatie). De verliezend finalist van het vorige Nations League-toernooi neemt het deze editie in de groepsfase op tegen Italië, Bosnië-Herzegovina en Polen.


Terug: 2 voor 12

NPO 2
20:40 uur

Vanaf vanavond is de quiz 2 voor 12 weer terug op televisie. Elke vrijdag om 20:40 uur op NPO 2 met, uiteraard, opnieuw Astrid Joosten als presentatrice. De quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.


Start: Van der Valk

Eén
20:40 uur

De komende drie vrijdagen zendt België Eén rond 20:40 uur de Britse detectiveserie Van der Valk uit. Detective Van der Valk is een Britse misdaadserie en een remake van de serie Van der Valk uit de jaren 70 en 90. Het zijn drie verhalen van moordzaken in en rond Amsterdam, waar de Nederlandse detective Piet van der Valk onderzoek naar doet. De serie is in het Engels, maar de personages stellen Nederlanders voor. Er doen ook enkele Nederlandse acteurs aan mee.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Polen (Nations League), nieuw seizoen 2 voor 12 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV