Recensie: I'm Thinking of Ending Things is ijzingwekkend spannende thriller

Recensie: I'm Thinking of Ending Things is ijzingwekkend spannende thriller
Charlie Kaufman levert weer uitstekende film af

Film :

Vanaf vrijdag 4 september staat I'm Thinking of Ending Things op streamingdienst. Charlie Kaufman won een Oscar voor beste screenplay voor Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Flikt hij het met deze film opnieuw? Lees hier de recensie van I'm Thinking of Ending Things.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Afgelegen boerderij
Vol twijfels reist een jonge vrouw met haar nieuwe vriendje naar de afgelegen boerderij van zijn ouders. Bij aankomst trekt ze alles wat ze over hem wist in twijfel. Ze reist echter toch samen met hem naar de boerderij van zijn familie, maar als ze daar tijdens een sneeuwstorm vast komt te zitten met Jake’s moeder en vader, begint ze vraagtekens te plaatsen bij alles wat ze wist of begreep van haar vriend, haarzelf en de wereld.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Wat begint als een eenzaam schouwspel in een auto die midden in een sneeuwstorm terecht dreigt te komen, veranderd langzamerhand in een ongemakkelijk eerste diner met de schoonouders. Kaufman flikt het weer met weemoedige dialogen en een prachtig geschreven verhaal. De hoofdpersoon gaat een ontwikkeling door en wij reizen als kijker full-time met haar mee: dat zie je niet zo vaak meer op deze manier. 4 sterren.

Cast
Naast Jessie Buckley (Wild Rose) en Jesse Plemons (The Irishman) spelen ook Toni Collette (Hereditary) en David Thewlis (Naked) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Charlie Kaufman (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

I'm Thinking of Ending Things is vanaf 4 september 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Thriller. Tijdsduur: 134 minuten. IMDb-score: 8,8.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: I'm Thinking of Ending Things is ijzingwekkend spannende thriller of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen