Vrijdag in De Vooravond: Lieke Wevers over beschuldigingen tegen haar vader Vincent

Vrijdag in De Vooravond: Lieke Wevers over beschuldigingen tegen haar vader Vincent
De gasten van vrijdag 4 september

Kijktip :

De Vooravond is deze week uitstekend begonnen als de nieuwe talkshow van - hoe kan het ook anders - de vooravond. Rond zeven uur keken er structureel zo'n miljoen kijkers. In deze laatste uitzending van de eerste week onder meer een heftig gesprek met turnster Lieke Wevers.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 4 september

  • Topturnster Lieke Wevers was deze week eindelijk weer terug op de turnmat, na een roerige periode. Haar vader en coach Vincent Wevers werd beschuldigd van fysieke en mentale mishandeling van turnsters.
  • Na presentatrice, zangeres en dressuurruiter voegt Britt Dekker nu nog een beroep toe aan haar CV: quizmaster.
  • Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg vertelt ons hoe je een typisch Nederlandse vooravond vastlegt.
  • De grootste hit van Stef Bos, 'Papa', is alweer dertig jaar oud. Voor ons reden om dit seizoen geregeld gesprekken te voeren met vaders en zonen, vaders en dochters en wellicht ook moeders en dochters. Vandaag trappen we af met comedian Martijn Koning en zijn vader Bram.
  • Stef Bos zelf mag natuurlijk niet ontbreken, hij sluit af met een speciale uitvoering van 'Papa'.
  • Voor het eerst in de uitzending: de rubriek Ja toch! Niet dan?, waarin de Rotterdamse zussen Petra en Monique elke vrijdag samen met hun moeder Marja de week doornemen.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Lieke Wevers over beschuldigingen tegen haar vader Vincent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier