Vanavond op tv: Onze Boerderij met Yvon Jaspers, Anita wordt opgenomen, Undercover en meer

Vanavond op tv: Onze Boerderij met Yvon Jaspers, Anita wordt opgenomen, Undercover en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 september

Kijktip :

Vanavond is weer genoeg leuks te zien op tv. Een nieuw seizoen van zowel Onze Boerderij van Yvon Jaspers als Anita Wordt Opgenomen van Anita Witzier gaat van start, dus dat belooft veel goeds. Ook kun je gaan genieten van een gloednieuw seizoen van de Nederlands-Vlaamse serie Undercover. En er is meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oorlogsfilm: A Bridge Too Far

RTL 7
20:00 uur

Het is 1944 en de Duitse troepen hebben een groot deel van Frankrijk moeten prijsgeven. De geallieerden bereiden zich voor op de beslissende slag: Operatie Market Garden. Duizenden parachutisten worden boven Nederland gedropt. Ze moeten zes strategisch gelegen bruggen veroveren, met als belangrijkste doelwit de brug bij Arnhem. Als deze is veroverd, kunnen ze doorstoten om de fabrieken in het Ruhrgebied te vernietigen. Door inschattingsfouten en pech eindigt de missie in een regelrechte ramp.


Terug: Onze boerderij

NPO 1
20:25 uur

In een nieuw seizoen van Onze boerderij gaat Yvon Jaspers opnieuw op zoek naar de verhalen van boeren en het boerenleven in Nederland. Ook de stikstofproblemen, milieu-eisen en kritiek op boeren komt aan bod. De afleveringen zijn elke zondag rond 20:25 uur op NPO 1. In de eerste aflevering gaat Yvon langs bij melkveehouder Willem uit het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw, een familie uit de Achterhoek met onzekerheid over de toekomst van hun boerderij en akkerbouwers in Noord-Holland die veel last hebben gehad van de regen afgelopen najaar.


Nieuw: Undercover seizoen 2

Eén
20:38 uur

Deze zondagavond start het tweede seizoen van de succesvolle Vlaams-Nederlandse misdaadserie Undercover. De afleveringen zijn elke zondag om 20:35 uur op de Vlaamse zender Eén te zien en verschijnen vervolgens wekelijks om 21:45 uur in de rest van de wereld, waaronder Nederland, op Netflix. In het nieuwe seizoen duiken undercoveragent Bob Lemmens en zijn ex-collega Kim in de wereld van de illegale wapenhandel. Kim werkt inmiddels bij Human Rights en haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië schiet niet op, waardoor ze tegen de regels in de hulp van Bob inschakelt. Zo komt Bob in contact met de spil van de Belgische illegale wapenhandel: de broers Laurent en JP Berger. Op het eerste gezicht vriendelijke kerels, maar achter de schermen zijn de broers meedogenloze wapenhandelaars met bloed aan hun handen. Bob gaat undercover en begeeft zich zo opnieuw in het hol van de leeuw.


Terug: Anita wordt opgenomen

NPO 1
21:20 uur

In het nieuwe seizoen van Anita wordt Opgenomen loopt Anita Witzier mee in zes verschillende instellingen voor ouderenzorg. Wekelijks rond 21:20 uur is het bezoek aan een andere instelling te zien op NPO 1. Anita ondergaat in iedere instelling de dagelijkse realiteit. De instellingen variëren van zorg voor mensen met dementie, tehuizen in de stad, tehuizen in de provincie of een instelling met verschillende culturen. In de eerste aflevering gaat Anita Witzier op bezoek in een woonzorgcentrum in Deventer, waarin niet alleen maar ouderen wonen. Verspreid over de verschillende verdiepingen wonen ook een aantal studenten. Voor 30 uur vrijwilligerswerk in het huis, mogen zij daar gratis wonen. Dat levert bijzondere vriendschappen op.


Tegenlicht: de wereld in 2025

NPO 2
22:10 uur

Tegenlicht blikt in deze aflevering vooruit op de wereld in 2025. Een blik voorbij het virus en de daarop volgende crises. Zijn door beleidsmakers en leiders de juiste beslissingen zijn genomen? Hoe ziet een dag in de ideale wereld eruit? Het coronavirus heeft ons met de neus op de feiten gedrukt: de manier waarop we nu leven is niet langer houdbaar. Terwijl het virus zich als een vuur verspreidde door onze wereld, kregen we tijd om na te denken en fundamentele vragen te stellen. Hoe moeten we nu verder? Welke ideeën nemen we mee naar de toekomst en welke laten we achter? Nu de wereld langzamerhand weer terugvalt in oude patronen, zijn deze vragen belangrijker dan ooit. Deze aflevering is een terugblik op de toekomst. Hoe kunnen we het post-corona tijdperk verbeelden met behulp van de ideeën en initiatieven die er vandaag de dag liggen? Tegenlicht heeft in de afgelopen tijd een podium gegeven aan dwarse denkers, doeners en makers die bezig zijn met de dag van morgen. Hoe denken zij dat het anders moet én kan?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Onze Boerderij met Yvon Jaspers, Anita wordt opgenomen, Undercover en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV