Serierecensie: eerste aflevering Undercover seizoen 2 zet gelijk de boel op scherp

Serierecensie: eerste aflevering Undercover seizoen 2 zet gelijk de boel op scherp
Ferry Bouwman is levensgevaarlijk en wil wraak

Film :

Vanaf 6 september staat er elke week één aflevering van het tweede seizoen van Undercover op Netflix. Drugskoning Ferry Bouwman (Frank Lammers) zit in de bak, maar zijn tentakels rijken tot ver buiten de gevangenismuren. Lees hier de recensie van Undercover seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Illegale wapenhandel
Het nieuwe seizoen belooft weer bijzonder spannend te worden. Undercoveragent Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) duikt samen met zijn ex-collega Kim (Anna Drijver) in de wereld van de illegale wapenhandel. Bob komt in contact met de centrale figuren in de Belgische illegale wapenhandel: de broers Laurent en JP Berger. En hoe gaat het eigenlijk verder met Ferry Bouman en zijn vriendin Danielle (Elise Schaap)?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

De beoordeling gaat alleen over de eerste aflevering (El Dorado).

Het vervolg speelt zich één jaar na het eerste seizoen af. Kim de Rooij (Anna Drijver) werkt inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie en Bob (Tom Waes) is nog steeds agent. Al bij de start staat de nieuwe aflevering in het teken van een shockerende gebeurtenis met dood en verderf tot gevolg, die voor een groot deel afspeelt op Manege El Dorado. Er wordt een nieuw blik criminelen opengetrokken, die het verhaal op volle toeren laten draaien. Jammer genoeg zien we Danielle Bouman (vertolkt door Elise Schaap) nog niet terug in de eerste aflevering, maar dat komt later zeker goed. Undercover seizoen 2 start sterk en eigenlijk willen we alleen maar meer. Vier sterren.

Het tweede seizoen van Undercover is vanaf zondag 6 september wekelijks om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Op Netflix staat elke week om 21.45 uur één aflevering klaar. De serie bestaat uit 10 afleveringen. Genre: Misdaad.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV